Daha önce sözünü ettiğimiz Ankaradaki deri satışı ticarethanesinden beklediğim deri geldi. Bitkisel malzemeyle tabaklanmış 3.5-4 mm kalınlığında ham vaketa, yüzeyi oldukça düzgün. Ben çok beğendim sözünü ettiğim ticarethaneye eşim uğramıştı, yanında bir iki malzeme daha aldı, sırım, boya vs. Ayrıca yine aynı pasajda kapsül satışı yapan bir mağazaya daha uğradı oradan da kapsülleri aldı. Aşağıya fotoğraflraını koyuyorum. Satışı yapan arkadaşlarla konuştum, sipariş edenlerle ilgilenecek. Fiyatlar şöyle, benim aldığım parça 98 desi aformal oolduğundan net bir ölçü veremiyorum onun yerine son yaptığım bıçağı referans olarak koydum. Bu derinin fiyatı 70 TL civarında ( başka malzemeler de girince net fiyat söyleyemiyorum) kapsüllerin 5000 adetlik paketi 25 TL, daha az almak biraz zor ben koşulları zorlayıp başka bir yerden kaliteden emin olmak adına az alabildim ama bence siz uğraşmayın. Bilgilerinize...( arkadaşlar özellikle deri satışı yapan arkadaş benim eskiden tanıdığım birisi çıktığından bana biraz indirim yaptı, belki size vereceği fiyat 10-20 TL daha pahalı olabilir haberiniz olsun )
Deri için
Gürcan Ticaret
Oğuz Tekin Gürcan
0312 311 36 08
Kapsül İçin
Algül Çanta
Hasan ve Levent Gülmez
0312 311 96 70