Bıçak Sanatı - Forum

Deri satış?

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: Deri satış?
« Yanıtla #80 : 11 Mayıs 2011, 09:20:36 »
abi ben deriyi buradan temin etmiştim. antalyadan Sefa hocanın vesilesi ile arıyorum sizi dedim oradaki beyefendi çok yardımcı oldu gerçekten. fiyatlaarı pahalı mıdır ucuz mudur bilemeyeceğim yurt içinde başka yerde aramadığım için. ama malzeme iyi, bunu onayladık ;)

Gürcan Ticaret
Oğuz Tekin Gürcan
0312 311 36 08
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #81 : 11 Mayıs 2011, 16:40:44 »
bu gün eylem ustamla öğle araı buluştuk sağ olsun atölyesine gittik  elinde olan deriden bir parça verdi bakalın nasıl bir kılıf olacak

gecikmeli olarakda olsa eylem ustaya burda teşekür ediyorum   O:-)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #82 : 11 Mayıs 2011, 16:51:12 »
Ne önemi var?

Eğer parça senin işini görürse dericiyi arkadaşlara öneririz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #83 : 12 Mayıs 2011, 10:34:09 »
Eylem hocam karnuba mumunu deriye niçin ve nasıl uyguladığınızı anlatabilirmisiniz

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #84 : 12 Mayıs 2011, 11:11:40 »
Valla ne yalan söyleyeyim, yabancı forumlarda, deri ile ilgili anlatımlarda yazıyor diye denedim. Doğrusu budur diye addia etmeyeyim ama yaklaşık bire bir oranda karnuba mumu, bal mumu, paça yağını (dışardan getirdim. Neetsfoot oil diye geçiyor. ) ben mari usulü erittim. O zamanki üretimimim gerisi hala bir kenarda duruyor. Paça yağı oda sıcaklığında sert olan bu mumları daha yumuşak tutmak dışında bir faydası deriyi beslemesi. Bir ara daha aylak bir zamanda daha farklı oranlarda karışım üretip sonucu görmek faydalı olabilir.
Namık Kemal
Instagram'da ben

ibrahim 1969

• 540
« Yanıtla #85 : 12 Mayıs 2011, 11:31:51 »
Teşekkür ederim

opınel

• *
  • 207
  • Ahmet Yaşar ERDEN
  • Meslek: İstatistikçi
« Yanıtla #86 : 12 Mayıs 2011, 11:51:03 »
Konu dışı ama arkadaşlar, deri ile masat yapar iken deri iki yüzlü oluyor ya bir tarafı parlak işlenmiş ,diğer tarafı keçe gibi , masat yapar iken  hangi tarafını kullanıyoruz..

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #87 : 12 Mayıs 2011, 12:07:03 »
parlak olmayan pürüzlü tarafla masat yapıyorsunuz Ahmet bey

opınel

• *
  • 207
  • Ahmet Yaşar ERDEN
  • Meslek: İstatistikçi
« Yanıtla #88 : 12 Mayıs 2011, 12:17:46 »
Çok teşekkür ederim Orhan kardeşim, bu işde yeni olduğum için öğreniyoruz işte.

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #89 : 12 Mayıs 2011, 19:08:39 »
Çok teşekkür ederim Orhan kardeşim, bu işde yeni olduğum için öğreniyoruz işte.
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu

cmblc

• 518
  • Cem Balcı / 1968 / B(Rh)+
  • Meslek: Grafik Tasarımcı
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #90 : 09 Haziran 2011, 23:23:02 »
Kılıf yapımında kullanabileceğimiz kalınlıkta deri satın alabileceğimiz internetten satış yapan bir yer bilen var mı ?

İnternetten bir tek usaknifemaker sitesinden deri aldım son zamanlarda, ancak çok pahalıya geldi, beklediğim boyutlarda değilmiş deri (foot hesabını hep yanlış yapıyorum  :-[ ). Bana kız arkadaşım Ankara'dan almıştı tam manda derisi zamanında. Tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum. Sorup öğreneceğim, cevabı burada yazarım. Sefa bir de bir yerde deri bulduğundan bahsetmişti sanırım...

Samanpazarında, komple incik-boncuk satan bir pasaj var, adı aklıma gelmedi şimdi ama Samanpazarında kime sorsanız "Ahada şurası..." diye gösterirler... Alt katta bir tane derici var... Ankara'da tek... Deri ve çevre birimlerinin tamamını bulabilirsiniz orada... Vaketalar da 2mm. - 7mm. arası kalınlıklarda, renklerine göre ayrılmış durumda komple deri olarak beklemekte...

Sevgiler,
Get Serious...

En kötü gün bugünse, bugünde FENERBAHÇE!!! Hep destek, tam destek...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #91 : 10 Haziran 2011, 09:48:36 »
Ooo, bir dahaki gidişimde Ankara'da dolaşacak çok fazla adres, alınacak çok fazla şey var artık.
Namık Kemal
Instagram'da ben

yavuz247

• *
  • 3
  • Meslek: Deri
  • Yer: Bolu/Gerede
« Yanıtla #92 : 03 Ekim 2011, 23:29:30 »
Parca deri satılır. iLetişim Yavuz Kiriş : 0541 359 24 63

cmblc

• 518
« Yanıtla #93 : 03 Ekim 2011, 23:44:08 »
Kılıf yapımında kullanabileceğimiz kalınlıkta deri satın alabileceğimiz internetten satış yapan bir yer bilen var mı ?

İnternetten bir tek usaknifemaker sitesinden deri aldım son zamanlarda, ancak çok pahalıya geldi, beklediğim boyutlarda değilmiş deri (foot hesabını hep yanlış yapıyorum  :-[ ). Bana kız arkadaşım Ankara'dan almıştı tam manda derisi zamanında. Tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum. Sorup öğreneceğim, cevabı burada yazarım. Sefa bir de bir yerde deri bulduğundan bahsetmişti sanırım...

Samanpazarında, komple incik-boncuk satan bir pasaj var, adı aklıma gelmedi şimdi ama Samanpazarında kime sorsanız "Ahada şurası..." diye gösterirler... Alt katta bir tane derici var... Ankara'da tek... Deri ve çevre birimlerinin tamamını bulabilirsiniz orada... Vaketalar da 2mm. - 7mm. arası kalınlıklarda, renklerine göre ayrılmış durumda komple deri olarak beklemekte...

Sevgiler,

Ulan amma saçmasalak bi mesaj yazmışım ha... Kusura bakmayın... Ya da bakın kardeşim, naapıyım?

O çarşının adı; Güven Çarşısı
O dericinin adı: Gürcan Ticaret
Gürcan Ticaretin yetkilisi: Oğuz Tekin Gürcan
Gürcan Ticaretin açık adresi ve telefonu: Güven Çarşısı No: 33-35 Samanpazarı / Ankara Tel: +90 (312) 311 36 08

Sevgiler,
Get Serious...

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #94 : 04 Ekim 2011, 00:56:21 »

Sevgiler,

Ulan amma saçmasalak bi mesaj yazmışım ha... Kusura bakmayın... Ya da bakın kardeşim, naapıyım?

O çarşının adı; Güven Çarşısı
O dericinin adı: Gürcan Ticaret
Gürcan Ticaretin yetkilisi: Oğuz Tekin Gürcan
Gürcan Ticaretin açık adresi ve telefonu: Güven Çarşısı No: 33-35 Samanpazarı / Ankara Tel: +90 (312) 311 36 08

Sevgiler,
Cem abi Gürcan ticaret forumumuzdan pek çok kişinin alışveriş yaptığı bir yer. Sefa ustam yönlendirmişti, çok iyi esnaf aynı zamanda kaliteli insanlardır. Ayaküstü neler neler gösterdiler bana, kurs gibiydi :) en son gittiğimde tesadüf Emre ustanın siparişleri hazırlıyordu :) Alışveriş yapmamış arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

« Yanıtla #95 : 04 Ekim 2011, 01:06:09 »
Orhan niye suyu bulandırıyorsun bırak anlatıyordu güzel güzel :D :D

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #96 : 04 Ekim 2011, 01:10:58 »

:D :D :D
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
« Yanıtla #97 : 04 Ekim 2011, 01:17:55 »
sustum  :D :D :D pardon Cem abi, hörmetler  :) :)

cmblc

• 518
« Yanıtla #98 : 04 Ekim 2011, 01:44:01 »

:D :D :D

sustum  :D :D :D pardon Cem abi, hörmetler  :) :)

Arkadaşlar çekirdekde ister misiniz, çitlersiniz...

Sefa ustam bunu mesela Eylem yapabilirdi ama senden hiç beklemezdim, çok kırıldım...  ;D Biz arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece... Bundan sonra olmayız, naapalım...  ??? :'( ???

Kaderde gece gece forumun maskarası olmakda varmış... Ahh lan kahpe felek, kimine kavun yedirirsin kimine kelek... Ama bu felek her kimse, iblisin boynuzunu kırıp pıçak sapı yapmazsam bana da Gestapo Cem demesinler... Aslında demesinler tabi yau... Gestapo ne?

Neyse, sevgiler...
Get Serious...

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
« Yanıtla #99 : 04 Ekim 2011, 02:12:53 »
Sefa ustam bu başlığa gereken pozitif enerjiyi vermiş zaten. Bana ihtiyaç olmamış.  :)
Namık Kemal
Instagram'da ben