Bıçak Sanatı - Forum

Deri satış?

Ynt: Deri satış?
« Yanıtla #120 : 19 Kasım 2013, 01:00:53 »
Bir çok parça deri satan var, örneğin ben yaklaşık üç bıçak kılıfı çıkabilecek bir deriyi 5 TL ye almıştım. İsimler aklımda değil.

atilgan

• *
  • 13
  • Meslek: bilgisayar Teknikeri
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #121 : 19 Kasım 2013, 01:21:02 »
cevabın için teşekkür ederim. Kazancılar Çarşısından mı aldın acaba yarın iş görüşmem var adanaya gidiyorum. da uğrayacağım oralara bir teşekkür ederim.

« Yanıtla #122 : 19 Kasım 2013, 21:59:39 »
Evet daha önce de söylediğim gibi Kazancılar Çarşısından...

alperler

• *
  • 19
  • Meslek: kılıf imalatı
  • Yer: keçiören ANKARA
« Yanıtla #123 : 05 Aralık 2013, 22:15:44 »
ARKADAŞLAR ANKARADA SAYAR TİC ARADIGINIZ NATUREL DERİ
ÇIT ÇIT KUŞ GÖZÜ APARATLARI HEPSİNİ BULA BİLİRSİNİZ BEN
SİZLEREYARDIMCI OLMAK İSTERİM AMA ELİMDE 2,8 MM NATUREL VAKETA VAR
MUSTAFA SAYAR
ÖZCAN SAYAR
0533 744 08 09
emek enyüce degerdir

atilgan

• *
  • 13
  • Meslek: bilgisayar Teknikeri
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #124 : 05 Aralık 2013, 22:41:24 »
Bir çok parça deri satan var, örneğin ben yaklaşık üç bıçak kılıfı çıkabilecek bir deriyi 5 TL ye almıştım. İsimler aklımda değil.

bütün halindeki deriler hakkında fiyat bilginiz var mı acaba

« Yanıtla #125 : 05 Aralık 2013, 22:45:56 »
Maalesef...

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #126 : 27 Şubat 2014, 15:56:45 »
sığır derisi istenilen kalınlıkta istenilen işlentide ve renkte temin etme imkanım var.

Serkan KILCI

• mgWayncUF
  • 246
    • join adult dating now
  • Meslek: egitim
  • Yer: Aksaray
« Yanıtla #127 : 27 Şubat 2014, 21:56:01 »
derinin satış ölçeği nedir acaba. metre kare mi? metre küp mü? kilogram mı? yani diyelimki parça deeri almak istiyoruz. atıyorum 30*50 cm 3 mm kalınlık fiyatı bu ölçülere göremi olacak. eğer böyle se bu ölçülerde bir deri parçasının fiyatı ne tutar?
ARKADAŞLAR ANKARADA SAYAR TİC ARADIGINIZ NATUREL DERİ
ÇIT ÇIT KUŞ GÖZÜ APARATLARI HEPSİNİ BULA BİLİRSİNİZ BEN
SİZLEREYARDIMCI OLMAK İSTERİM AMA ELİMDE 2,8 MM NATUREL VAKETA VAR
MUSTAFA SAYAR
ÖZCAN SAYAR
0533 744 08 09
sığır derisi istenilen kalınlıkta istenilen işlentide ve renkte temin etme imkanım var.

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
« Yanıtla #128 : 27 Şubat 2014, 22:18:30 »
Deri normalde desimetre kare olarak satilir hesabi feet kare olarak gorulur neyse kafanizi karistirmayayayim ben sizin 10 desimetre karelik bir deri toptan da yaklasik 5 lira civari tutar ama buisin toptani genelde 10000 desi civarinda gider. Benden tek kanat deri isterseniz bu toptana girmez fiyati da ne isteyeceklerini pek kestiremiyorum..

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #129 : 27 Şubat 2014, 22:29:21 »
Eski bir iletiye cevap vermişim kusura bakmayın :) 

Derilerin üzerinde iki rakamlı sayılar oluyor bunlar derinin büyüklüğünü ifade eden feet kare büyüklüğü müdür.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2014, 22:35:35 Gönderen: atik_m »
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
« Yanıtla #130 : 27 Şubat 2014, 23:38:15 »
deri üzerindeki ölçü feet kare değildir desimetre karedeir.

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
« Yanıtla #131 : 06 Mart 2014, 11:21:31 »
deri üzerindeki ölçü feet kare değildir desimetre karedeir.

Teşekkürler.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

birkan

• 123
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #132 : 07 Mart 2014, 16:44:23 »
  hocam fiyat bilgisi alabilir miyiz ? fotograf varsa da iyi olur .kalinlik nedir son olarak

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #133 : 07 Mart 2014, 18:44:15 »
10 desimetre kare  31 cm x 31 cm bir deri demek, yahut 10 cm  eninde 1 mt boyunda. Kalınlığı bilmiyorum ama  10 desi deri 5 tl ise toptan satışta m2 si 50TL demek. Toptanın tanımı da 100m2 demek. Bir de deri organizasyonu mu yapsak diye düşündüm ama o kadar çok kişi çıkmaz.

Vözvölö küçük parça, kenarında  defolu vs birşeyler çıkıyor mu?
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 19:15:06 Gönderen: a.yuce (Ahmet) »
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

AliAydın

• 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #134 : 07 Mart 2014, 19:09:38 »
  hocam fiyat bilgisi alabilir miyiz ? fotograf varsa da iyi olur .kalinlik nedir son olarak
Evet fiyat alabilir miyiz?

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
« Yanıtla #135 : 09 Mart 2014, 01:33:58 »
küçük parça şöyle çıkar. adamın deride satamayacağı kadar kötü olan kısım vardır onu kesip atar çöpe oda bizim işimize yaramaz. ama çelik temininde olduğu gibi üç beş arkadaş bir araya gelirsek numune yapan kimyacı arkadaşlara rica ederim bir tane bütün sığır derisini bizim istediğimiz şekilde işler bize teslim eder bizde parçalayıp arkadaşlara pay ederiz. bunun fiyatlandırması da rica üzerine maliyet parası yada çok cüzi bir karla yaptırabilirim diye düşünüyorum. yinede kimyacı arkadaşlarla bir görüşmeden sizi umutlandırmayayım. pazartesi günü ben bu konuyu bi kaç arkadaşıma danışayım bakalım ne sonuç çıkacak.

magari

• 375
  • Serkan 1973
  • Meslek: Textil
« Yanıtla #136 : 09 Mart 2014, 09:27:52 »
Ben malzeme tedariği bölümüne bir konu açiyim bakalım yeterince talipli çıkacakmı ?
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5741.0
bir konu açtım hadi hayırlısı.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2014, 09:34:14 Gönderen: magari »

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #137 : 09 Mart 2014, 10:36:24 »
Bu sene kurbanı Gerede de kesmiştik. Böyle bir imkan olduğunu bilsem deriyi bağışlamaz, tabaklattırırdım  ;) Dinen satamıyorsun ama bağışlayabiliyor yahut kendin kullanabiliyorsun nasıl olsa.

küçük parça şöyle çıkar. adamın deride satamayacağı kadar kötü olan kısım vardır onu kesip atar çöpe oda bizim işimize yaramaz. ama çelik temininde olduğu gibi üç beş arkadaş bir araya gelirsek numune yapan kimyacı arkadaşlara rica ederim bir tane bütün sığır derisini bizim istediğimiz şekilde işler bize teslim eder bizde parçalayıp arkadaşlara pay ederiz. bunun fiyatlandırması da rica üzerine maliyet parası yada çok cüzi bir karla yaptırabilirim diye düşünüyorum. yinede kimyacı arkadaşlarla bir görüşmeden sizi umutlandırmayayım. pazartesi günü ben bu konuyu bi kaç arkadaşıma danışayım bakalım ne sonuç çıkacak.
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

diplomat61

• *
  • 12
  • Meslek: Doğa, Bushcraft, Teknoloji
  • Yer: Trabzon
« Yanıtla #138 : 29 Mart 2016, 11:38:18 »
Selam dostlar bana 2.5-3mm vaketa deri lazım kılıf vs için.. listeye benıe eklersenız sevınırjm... 60 cm x 60 cm ebatlarında bana yeterli olur fıyatı ne olur acaba..

Allenis

• *
  • 2
  • Mehmet Türkay
  • Meslek: Hemşire
  • Yer: izmit
« Yanıtla #139 : 04 Ocak 2017, 22:36:50 »
Paça yağı yerine sıvı vazelin kullanılabilir belki, hastanede tanığım bir abi önermişti botlar için,benim botlar normalde pek su almadığı için su geçirgenliğini tecrübe edemedim ama öneren kişi çok memnun kaldığını söyledi,temiz bir bezle hafif hafif vurarak sürmüştük.
Okumaya ve öğrenmeye geldim.