seni yazdım bunu da unutma elbet denk geleceğiz Antalya 'ya geldiğimde sana detaylı anlatacağım ben özel karbon çeliğini 
Az kalsın gerçek olduğunu düşünerek ve senin seviyene inerek senin üslubunla (O fazla gelişmiş vücudunda ki fındık kadar beyninle klavyeden beni tehdit mi ediyorsun diyecektim)
Benimki de dalga geçen bir tutuma dalga geçer bir cevaptı sadece, tehdit etsem zaten böyle ulu orta yapılacak bir şey değil dalgaya dalga 
neyse ki dalga geçiyormuşsun.
Dalga geçiyor olman bence gayet isabetli olmuş zira bende senin seviyene inmemiş oldum.
Gelelim asıl meseleye;
Burası kamuya açık bir platform değil mi?
Her ağzını açan kardeşlikten, dostluktan, paylaşımdan ve paylaşımcı olmaktan bahsediyor.
Ve birçok büyüğümüz/arkadaşımız paylaşmaktan da asla imtina etmiyor.
Adam kendince şamot formülü geliştiriyor ve paylaşıyor, Ağız açma yöntemi paylaşıyor, Hamon kili formülü geliştiriyor paylaşıyor, Perçin şişirme yöntemi paylaşıyor, Cila formülü geliştiriyor paylaşıyor, Bileyleme aparatı yapıyor kendisi satıyor olmasına rağmen yine de nasıl yapıldığını paylaşıyor vs vs vs vs örnek çok.
Sen ben ve bizim gibiler yaptıklarını bu paylaşımlardan ve bu paylaşım sahiplerinden öğreniyoruz.
Sonra bir şeyler yapmaya başlıyoruz.
Kimilerimiz bu işi meslek haline getiriyor ve bu platform sayesinde piyasada yapıyor. (ben hiç bıçak yapıp satmadım satana da son derece saygı duyuyorum çalışana üretene helal olsun)
Sonra bir ketumluk, bir duayen’lik, bir kendine önem yükleme, bir bilirkişilik, bir havalar.
Epoksiyi neyle renklendiriyorsun diye soruluyor adama (aman bir tavırlar bir tavırlar) sanki epoksiyi o icat etmiş yada aydan getirmiş. Belki bu siteye girene kadar epoksiden haberi bile yok. Vs vs örnek çok.
Birisi çıkıyor ısıl işlem ile ilgili sır diyor, birisi çıkıyor Türkiye de tek bizde diyor, birisi çıkıyor asit bileşeni yapmış kimyasallardan birisi sır diyor, birisi çıkıyor sapta kullanılan yağın özel bir formül olduğunu söylüyor sonra bir bakıyorum zaten Akustikwood Murat abi bayiliğini almış satışını yapıyor, sonra biri çıkıyor ÖZEL karbon çeliği diyor. AYIP AYIP
Siz sadece kendinizin mi bıçak yaptığını zannediyorsunuz. Sadece siz bir şeyler biliyorsunuz da, insanlar ahmak mı. Dün size öğretenler halen öğretmeye devam ederken paylaşmaktan çekinmezken, yeni bir üye bile acemi cesaretiyle çok iyi bilinen işler konusunda yol gösterici olmaya çalışırken bence yapılan terbiyesizlik.
Durum böyle olunca; Bu platformu amaç için kullanıyormuşsunuz gibi geliyor bana.
Son söz: Seninle bir derdim yok, tanımam, ticaretim yok, alışverişim yok, rakibin değilim, (bıçak satmıyorum) sen benim rakibim değilsin, siyasi görüşünü bilmem bilsem de ilgilenmem, dini görüşünü dünya görüşünü bilmem bilsem de ilgilenmem, kaşın gözün milliyetin beni bağlamaz, tek sorun yukarıda bahsettiğim konulardaki serzenişimin sana denk gelmesi. (Özel karbon çeliği)
Yaptığın bıçaklar güzel ama benim tarzım değil ilgi alanıma girmiyor seni kıskanmam mümkün değil, (yani seni kıskanıyormuşum paronayasına girmen pek akıllıca değil) ,
Tartışmayı dosta-düşmana bağlamanızda karakter fakiri olduğunuzu gösterir ayrıca hatırlatmak isterim.