taşlama acısına bayıldım boşuna dememişler el melaikesi diye bende yok o meret

440c ye gelince arkadaşlar bu konudaki inadımı biliyorsunuz ve sonunda bu inadı yendim 5 ayda

ne yaptım buldum çap 25 440c mil 4 kg 90 tl dövdürdüm bir güzel verdim 80 tl
(bunun yanında 100cr6 da dövdürmüştüm ) ne oldu elimde 5 bıcaklık malzeme bilemediniz 6 440 c den bahsediyorum.
yani reklam gibi olacak ama piyasada en fazla bulabileceğiniz 440b dir kg fiyatıda 11euro+kdv dir bursada falanda yok tele verdiğim parayla dünyanın d2 sini alırdım allahın izniyle paslanmaz ise paslanmaz kolayına paslanmıyor 440 ile kıyaslamaya gelince kesiciliği 440c den daha iyi olduğuna eminim.
440c 1095 gibi bizim memlekette efsane oldu gitti varmı .......... var yurt dışında tedarikçilerde varmı dersiniz onuda araştırdım 10 ton alırsanız dökeriz diye haberden başkası gelmiyor.
olanda lama halinde fahiş fiyata veriyor
illa paslanmazsa 440b kullanı verin aradaki fark okadarda değil ama paranıza yazık alın d2 kullanın derim heryerde var bütün ısıl işlemcilerin devamlı olarak çalıştığı celik veriyorsunuz istediğiniz işlemi yapıyorlar.ben bu yolda cok zahmet verdim ama memlekette ulaştığım anlatığım kadarıyla.
yağ çeliğine gelince ısıl işlemcilere dahi gitseniz dedikleri ısıl işlemden sonra malzeme yamulur bizim kafamızda yamulma deyince bariz yamulma olarak anlıyoruz söyle 25-30 derce adamlar milimetrenin anda birini konuşuyorlarmış
saygılarımla