Bıçak Sanatı - Forum

Hobi amaçlı bıçak yapımı için çelik nereden temin edebilirim ?

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
)) 1 parça demir vereceksin hediye etmiyorum falan filan konulara giriliyorsa ne diyelim herkesin yapısı farklı tabi. kimsenin kimseye ihtiyacı yok çok şükür, konu kilit.

Bu nasil bir üslup anlayamiyorum.Başkasının adına utandık yine :(
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

Gerçekten insan bazen hayret ediyor...
Sende de oluyor değil mi  ::)

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
Yaklaşık  bir aydır foruma giremiyordum eski iletilere bakarken bu konuya rastladım  bıçak yapmaktan vazgeçip geçmemesi kendi bileceği şey amma forumu okumaktan vaz geçmemesini şiddetle tavsiye ediyorum, konu bıçak değil ama çok şey öğreneceğini garanti ederim. Genç arkadaşım eğer okursan atarlanma yaşıma bağışla.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
Ne zamandır foruma giremiyordum girdim bu başlığı açtım  :o
Ne diyelim insanın olduğu hele böyle bol olduğu bir yerde şaşırmak ta yersiz herhalde..
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Üye çoktan çıkmak için işlem yaptı. Bıçak yapmayı öğrenmek zaman, ter ve masraf demek. Emeklerinin arkasını getiremeyecekse sona tez varması belki de en iyisi oldu.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
Eylem bey bıçak yapmaktan çok daha başka konularda biraz daha fikir sahibi olmasını dilerdim. hayırlısı olsun.

smanovic

• *
  • 7
  • Meslek: mühendis
  • Yer: samsun
Ben de daha önce bir kaç kez forumu okumuştum. Matkap araştırmalarından sonra konu açmak için üye oldum. Şimdi bu konuyu okudum baştan sona =) Arkadaş biraz yanar dönerli, kararsızmış sanırım. Baştan güzel bir hevesle başlamış sonra çabuk fikir değiştirmiş. Mesajlara da fazla alınmış olabilir. Gençliğin de etkisi var.

Bu forum bilgi paylaşımı açısından güzel bir yer olmuş, üyelerine ve kurucularına teşekkür ederim. Biraz daha konuları dolaşarak malzeme bilgimi geliştirmeyi hedefliyorum. Apartman dairesinde oturuyorum ama atölyeye sahip olma isteğimi dizginlemiyor. Tek sorun komşulara ses gider mi kaygısı :)

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Dayak cennetten çıkma...   boş laf deil hani 8)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
...
 Tek sorun komşulara ses gider mi kaygısı :)

:( Genelde gider
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Kemal KOCA

• 23
  • Meslek: Metal işleri.
  • Yer: Tuzla/İstanbul
Eski eğe, takımların içinden buldum bedava. Bir gece mangal basın da emek ve bir torba mangal komuru 6.5 tl. Bir adet piyasa mali eğe 10 tl ve üç gece egeleme rampasi başında geçen süre. İşte sonuç. Haa N690 ın bir metre lamasına 150 tl veririm o başka. Şükür kimsenin kimseden gelecek bir parça celigi ihtiyacı yok dediğin gibi. Ama hayat paylaşınca güzel 😉

Kemal KOCA

• 23
  • Meslek: Metal işleri.
  • Yer: Tuzla/İstanbul

Şeref Acar

• *
  • 1599
  • Yer: sarıyer
Konuyu yeni okudum, hayret. Herifteki cüret bayağı fazla.