Azmedip yapacağım, amacım öğrenmek, ter dökeceğim diyorsan ad, adres, telefon ve kargon şube teslimi mi ev mi olsun bilgisini bana özel mesajla gönder. Eldeki bir Ck67 plakadan bir parça kesip göndereceğim. Bir iki de başka şey eklerim pakete, şimdi neler katarım bilemiyorum, atölyede işine yarar ne bulacağıma bağlı. Hemen göndermemi bekleme, atölyeye düzenli olarak gidemiyorum. Bir bıçağı yaptıktan sonra aynı dili konuşmaya çok daha yaklaşacağız, o nedenle seni böyle yönlendirme gereği duyuyorum.
Bu arada çeliklerin fiyatları arasında kalitesine göre, uygun boyuta getirmenin maliyetine göre çok ciddi farklar oluyor. En azından çeliklerin plaka fiyatlarını araştırıp öğrenmeni öneririm. Forumdaki önceki satışların fiyatları da var. Bunlardaki fiyatlara da bir bak istersen. Kimi çeliğin bir lamasına ötekinin plakasını bile alabildiğini göreceksin. Hele bir de basit bir kutu profilin kg fiyatıyla bu çelikleri karşılaştırma bile.
Konuyu kaldırmıyorum çünkü herkesin başına gelecek yanılgılar ve herkesin sormak isteyeceği sorular ve buna gelen yanıtlar var. Bu konu başka yeni başlayanlar için de faydalı olabilir.