Bıçak Sanatı - Forum

Sigara

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
Ynt: Sigara
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2016, 23:06:29 »
Bizim işyerinde bunu kullanan baya insan var.yeni trend e sigara :) akşam servisleri beklerken herkesin elinde görüyorum.baya guzel ve sigarayi birakmakta faydali diye duyuyorum arkadaşlardan;) uzun zaman önce kendi irademle biraktim sigarayi birakmasaydim kesinlikle bunu denerdim.
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2016, 00:29:44 »
Sigaranın yerine kesinlikle geçiyor ama normal sigara ile alakası olmayan birşey. Ben zaten sigara tadını hiç sevmiyordum. Tütün aromalarını biraz tatlandırarak kullanıyorum. Cihaz alımı her ne kadar gümrük riski olsa da en uygunu yurt dışından almak.

Alım sitelere gelecek olursak;
https://www.fasttech.com/ var. Fiyatlar çok uygun ama son dönemlerde buradan alınan ürünler gümrüğe çok takılıyor.
http://www.efun.top/tr/ sitesi var. Ürünler burada biraz daha pahalı ve azda olsa kargo ücreti var. Ürün gönderimde dikkat ediyorlar, bunun için gümrük riski daha az.
Birde meşhur aliexpress var. Nedense buradan alınan ürünler gümrükten daha rahat geçiyormuş gibi geliyor bana :) En son Atomizer (başlık) aldım sorunsuz geçti. Geçen hafta da başlıksız bir sigara daha aldım.

Almaya kalkarsanız eğer likit konusunda ise önceden belirli markaların likitlerini alıp aroma zevkinize karar vermeniz ondan sonrası kolay.

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2016, 00:43:37 »
Sigaranın yerine kesinlikle geçiyor ama normal sigara ile alakası olmayan birşey. Ben zaten sigara tadını hiç sevmiyordum. Tütün aromalarını biraz tatlandırarak kullanıyorum. Cihaz alımı her ne kadar gümrük riski olsa da en uygunu yurt dışından almak.

Alım sitelere gelecek olursak;
https://www.fasttech.com/ var. Fiyatlar çok uygun ama son dönemlerde buradan alınan ürünler gümrüğe çok takılıyor.
http://www.efun.top/tr/ sitesi var. Ürünler burada biraz daha pahalı ve azda olsa kargo ücreti var. Ürün gönderimde dikkat ediyorlar, bunun için gümrük riski daha az.
Birde meşhur aliexpress var. Nedense buradan alınan ürünler gümrükten daha rahat geçiyormuş gibi geliyor bana :) En son Atomizer (başlık) aldım sorunsuz geçti. Geçen hafta da başlıksız bir sigara daha aldım.

Almaya kalkarsanız eğer likit konusunda ise önceden belirli markaların likitlerini alıp aroma zevkinize karar vermeniz ondan sonrası kolay.
asıl sorun sitede degil aslında Singapur postta.baska bir kargo secErseniz gumruk olayi fazla olmuyor.Yurtdışı hemen hemen1/3 fiyatına geliyor.ben 20 günde 20 paket sigara içmektense yurtiçinden almayı uygun buldum.yedek olsun diye yurtdisindan verdiğim siparişler geri döndü malesef. Kullandığınız Sistem neydi ?
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2016, 03:09:46 »
Alacak arkadaslar varsa paraya kıyıp ürünün kalitelisini almanızı tavsiye ederim duman kalitesi tatmin edici olmayabiliyor denedigim icin soyluyorum kısa surede sigaraya geri donersiniz pil ömru ve yanmayı saglayan rezistansin temizlenme kolayligi vs he birde likit alırken kokulu şeyler almamaya dikkat edin yoksa mide bulandiriyor ben tiksinip bidaha icemedim.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2016, 05:04:40 »
Model konusunda tuyo verebilirim . Yurt dısı yada Yurtici tercihi size kalmis .kullanan arkadaslar hangi modelleri kullandığını da belirtirse kıyas yapabiliriz almayı düşünenler icin

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2016, 13:37:18 »

Sağol kardeşim. Şimdi forum morum derken onu da kendim yapmaya başlarım.  ::)  Hatta... fakat... neyse boşver  :D

::) ::) benim de bir şeyler yazasım geliyor ama  provokasyon yaparım diye vazgeçiyorum.

Abi çok pis provake oldum zaten. Sende parlak fikirler vardır !! Hepten merak ettim şimdi...

.

« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2016, 14:49:11 »

Sağol kardeşim. Şimdi forum morum derken onu da kendim yapmaya başlarım.  ::)  Hatta... fakat... neyse boşver  :D

::) ::) benim de bir şeyler yazasım geliyor ama  provokasyon yaparım diye vazgeçiyorum.

Abi çok pis provake oldum zaten. Sende parlak fikirler vardır !! Hepten merak ettim şimdi...

.
Tahmin ettim zaten Senin öyle olacağını, yok şimdi bu başlıkta konuşmayayım döverler valla.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2016, 15:06:47 »
Gecen bir yerde bu konuyu açtım linc ettiler.açık acik yaZdim halbuki sigarayi kendi imkanlarıyla bırakabilenlerin yada hic sigara içmeyenler icin degil diye😀 Sefa hocamda da bir linc potansiyeii görüyorum 😀

« Yanıtla #28 : 20 Haziran 2016, 15:22:23 »
Yok yok  ???, ben her ne şekilde olursa olsun bırakanlar adına mutluyum  ^-^

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #29 : 20 Haziran 2016, 16:41:17 »
Biz Sefa hocamla bu meseleyi çok önce konuşmuştuk zaten. O memnun halinden biz memnun :) Dediği gibi sigarayı bırakılmasından o daha memnun olur. Bu e-sigara konusunda başlamadan önce iyi araştırma yapmak gerekir. 20$ lık bir ürünü 250TL ye satan bile var. Eğer başlamak isteyen olursa her türlü yardımcı oluruz. Özellikle sigaranın kokusundan verdiği zararlardan kurtulmak isteyenler olursa. http://www.esigara.us buradaki sitedeki bilgileri okuyun.
Cihaz konusunda başlangıç için çok pahalı ürünlere gitmeyin. Başlangıç kitleri ile başlayabilirsiniz. E-sigara sarar ise bir üst ürünleri alırsınız. Elinizde de yedek bir sigara olur. Benim tercihim Evic Vtc Mini (başlıksız) ve onun üzerine Smok micro TFV4. Daha sonra Vtc yerine imkanınız var ise Yihi chipli bir mod (Sx mini ml class veya Q class) alabilirsiniz. Ürün alımı için kendini kaptırıp çok para harcayanlar var onlardan olmayın.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #30 : 20 Haziran 2016, 17:35:36 »
Ben dogrudan üst düzey bir cihazla basladim sigara bırakmamı garantilemek adına .su anda kullandığım mod olarak Pico , atomizer gemini tank.bu kombin benim icin üst seviye .bundan sonra alırsam yine gemini ama bu kez rta alırım .fazla Terimlerle karşılaşmak gözünüzü korkutabilir ama toplasan pil mod atomizer likit genel olarak bunlardan oluşuyor.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #31 : 20 Haziran 2016, 17:47:02 »
Pamuk yanma testlerinde evic pico dan daha başarılı. Pico çok daha az ufak. 316, Nikel veya Titanyum tel kullanılmayacak ise ısı kontrollü bir cihaza gerek yok bile.  Temco a1 kanthal tel kullanıyorum. Pamuk olarak muji pamukdan sonra bu sıralar Rayon kullanıyorum. Subhom meraklısı isen gemini iyi ama micro tfv4 hem sigara içimine hemde subhom a gelir. Yani daha fonksiyonel. 

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #32 : 20 Haziran 2016, 17:52:05 »
Sigara cekimi yapmıyorum ben ciğer cekiminde gemini tatmin edince bildiğimden saşmamayaYm diyorum Acikcasi

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #33 : 20 Haziran 2016, 18:01:01 »
Ciğer çekimi seviyorsanız aynen devam zaten ama yeni başlayanlar belki sigara içimini tercih edebilir. Onun için her ikisini de sunan bir başlık ile başlamak daha mantıklı. Ben şimdiye kadar en fazla 0.4 ohm sarım yaptım. Genelde 1 ohm üzeri sarım yapıyorum. Hem likit hemde şarj süresi daha çok gidiyor. Aroma tadı ve buhar performansı fazlaca yeterli geliyor. 6mg nikotin kullanıyorum böylece daha az kullanmış oluyorum. Ciğer çekiminde çok daha az nikotinle boyuna buhar üflemek beni sarmadı. Tamamen zevk ve tercih meselesi.

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #34 : 20 Haziran 2016, 19:43:38 »

Babalar ben 20 senedir sigara içiyorum, sigara hakkında bu kadar lafı bir araya getiremem. ???  Harbi gözüm korktu.

« Yanıtla #35 : 20 Haziran 2016, 19:51:15 »
Valla dayanamadım söyleyeceğim, bu kadar teferruatlı iş sigarasız nasıl yapılır ben strese girerim  ::)

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #36 : 20 Haziran 2016, 20:24:50 »
Hocam hic uğraşmayın salım turk veya bana özelden yazın size yurt ici istiyorsanız yurt ici yurt dısı isteyene yurtdışı linklerini gönderelim.anlatirken uzun göründüğüne bakmayın cihazı tamamlayınca cok kolay .esigara.us adresinden gerekli butun bilgiyi bulabilirsiniz

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #37 : 20 Haziran 2016, 20:29:20 »
Burada 3 arkadasin daha cihazları eline ulaştı bugun.eninde sonunda e sigarayi sizde keşfedeceksiniz:) bosuna masraf etmeyin daha fazla atesliye  8) konuyu fazla kurcalamaya gerek duymuyorum benim anlatacaklarım bu kadar.kisa bir araştırmayla zaten olayi çözeceksiniz cok karmaşık degil

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #38 : 20 Haziran 2016, 21:47:05 »
Ben sigarayı almadan bir bakayım dedim ortalıkta coil, rba, rda, rta, atomizer, mod bir sürü anlamadığım kelime dönüyordu. Başta karışık geliyordu ama şimdi 2-3 günde bir tel pamuk değiştiriyorum. Bu işlemde 1-2 dakikamı alıyor en fazla. Laf çok icraat az  :D

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #39 : 20 Haziran 2016, 22:00:56 »
Su anda yeni likit deniyoruz cay ile beraber.yan masada atesli sigara içenlere bakıp eski günlere yanıyoruz 😀Salım hocam da hak verecektir Nasıl içiyormuşuz biz bunu cümlesini kurmaktan bıkmayacaksınız.SİGARA İÇMEYENLER !!!BU YAZİLANLAR ATESLİ SİGARAYA KİYASLA SÖYLENMEKTEDİR.en iyisi hic içmemek