Bıçak Sanatı - Forum

Sigara

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
Sigara
« : 12 Haziran 2016, 20:08:33 »
Sigara kullanana arkadaslar insallah bu yazım size faydalı olur.yaklasik 8 yıldır sigara kullanan biriydim.bir arkadasın tavsiyesi ile elektronik sigaraya basladim.bugun 16.gun .sigara içmeyi bırakı aklıma bile gelmiyor.birlikte çalıştığım arkadasa da tavsiye ettim bir haftadır o da içmiyor artık.sigaranin aksine içinize duman çekmiyorsunuz buhar veriyor ve isteğe bağlı nikotin ihtiva ediyor.3mg,6mg,12mg gibi nikotin oranları var.konuyu araştırıp bir aylık sigara paranıza sigaradan omur boyu kurtulabilirsiniz.pardon kurtulabilirsiniz dedim kurtulacaksınız bu kadar emin konuşuyorum .insallah bir kişi de olsa ciddiye alıp dener.

Satin almadan once bir hafta araştırın ucuz yollu birsey alıp bırakamadım demeyin . Saygılar herkese
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Sigara
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2016, 22:05:40 »

Ne kadar doğru bir bilgidir bilmiyorum ama bu aletler de pek sağlıklı değil diyorlardı, içindeki esans kansorojen deniliyordu.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2016, 22:29:42 »
En güzeli iradeyle bırakabikmek tabi. Her şeyi deneyip henüz başaramamış arkadaşlarıma champix adlı ilacı öneriyorum ben de. 1,5 yıl oldu bırakalı. Darısı tüm bırakmak isteyenlerin başına  ;)
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2016, 22:44:38 »
İngiltere'de reçeteye yazılıyor sigarayi bırakmak icin .su ana kadar sigarayla kıyaslanacak bir zararı bulunamadı .resmi tv kanallarında doktora e sigara zararlı mı dersen ülkede yasak olan bir urun icin hayır faydalı demeyecek diyemeyecektir .arkadaslar ozellikle sigara içenler iyice araştırsın ben aylarca arastirdim bunu .zararsiz olduğuna dair bir suru kanit var zararlı diyenlerin konusmalari tamamen varsayım.ne satıcıyım ne aracı kendiniz Alın deneyin ben marka model konusunda yardımcı olurum ama sigarayla bunu kıyaslamayın bile sigarada kac bin kanserojen madde var haberiniz vardır.yanmis tutun yanmis kagit katran saymakla bitmez .bu elektronik sigara 4 maddeden oluşuyor ki bunun biri sigarada da bulunan nikotin .diger 3 u de kanserojen desek bile sigaraya yaklaşmıyor bile zararı.kendinize bir iyilik yapın bende buna aracı olmus olayım
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2016, 22:46:56 Gönderen: Alemencik »

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2016, 23:55:03 »
tek ilaç, tek çare irade
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2016, 00:04:31 »
İrade ile başarılı olmaz sıkıntılı bir süreç.bu ısın kolay tarafi.neyse önyargılarınızı kiramayacağım anlasilan.

Emrah

• 1435
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2016, 01:01:50 »
İrade ile başarılı olmaz sıkıntılı bir süreç.bu ısın kolay tarafi.neyse önyargılarınızı kiramayacağım anlasilan.
Ön yargı degil komutanım. İrade olmadıktan sonra kişi sigara yerine ilacı bırakır yine devam eder. O anlamda

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2016, 02:15:38 »
Dedigim gibi ben ne satıcı be aracıyım tek istegim bir kisi dahi olsa bana inanıp su zıkkımdan kurtulmasını sağlayabilmek.

Emrah

• 1435
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2016, 04:09:56 »
Sizin elektronik sigara ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama, sizin açtıgınız konu işe yaradı. Bu konu açıldıgı geceden beri sigara içmiyorum. Bana vesile oldunuz, teşekkürler

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2016, 12:16:08 »
Sizin elektronik sigara ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama, sizin açtıgınız konu işe yaradı. Bu konu açıldıgı geceden beri sigara içmiyorum. Bana vesile oldunuz, teşekkürler

Bunu duyduğuma cok sevindim.tebrik ederim

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2016, 15:17:58 »

Yahu ben de biraz baktım ama fena kafam karıştı. Bir sürü çeşit ve fiyat var . Bu meret nereden alınır? Nasıl bir şey almak lazım ? 

Sigarayı bırakmak falan istemiyorum.  Bunu sigaranın yerine ikame edebilir miyim onu merak ediyorum. Hani sigaradan daha az zararlı, daha temiz diye... :-\ ;D

Selamlar...

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2016, 17:49:36 »
Bu aldığınız ürünün fiyatı nedir? Sigara kullanmıyorum ancak bu tarz bir şeye ihtiyaç duyabiliyorum bazen. Dudak tiryakiliği değilde vücut tiryakiliği gibi bir şey benimkisi. Likit fiyatları nasıl nereden alıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla likitlerin nikotinsiz olanları da var.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #12 : 19 Haziran 2016, 18:11:56 »
Sigara içmiyorsanız tavsiye etmiyorum aslinda .nikotin oranları 0 nikotin .3mg,6mg,12mg gibi devam ediyor.ulkede yasal düzenlemesi olmadigi icin yasaklı ürünler kapsamında.yurtdisindan siparis edebilirsiniz cok uygun fiyata mal olur fakat gümrükte bu tarz ürünler uzerinde cok duruyorlar fark edilirse geri gönderiliyor urun.dolayisiyla 3 katı fiyatla yurt içindeki tedarikçilerden temin etmek zorunda kalıyorsunuz.likiti+ yedekleri + cihaz kaliteli ürünler istiyorsanız 450 yi bulacaktır.sigara içmeyen biri icin oldukça yüksek ama sigaraya bu paraları her ay "bayılan" kisiler için gayet makul bir fiyat.link vermek yasak olabilir diye ilgili forum sitesini paylaşamıyorum.

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #13 : 19 Haziran 2016, 19:37:49 »

Sağol kardeşim. Şimdi forum morum derken onu da kendim yapmaya başlarım.  ::)  Hatta... fakat... neyse boşver  :D

« Yanıtla #14 : 19 Haziran 2016, 20:08:36 »

Sağol kardeşim. Şimdi forum morum derken onu da kendim yapmaya başlarım.  ::)  Hatta... fakat... neyse boşver  :D

::) ::) benim de bir şeyler yazasım geliyor ama  provokasyon yaparım diye vazgeçiyorum.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #15 : 19 Haziran 2016, 20:10:32 »
Biriniz ikna olup alın şunu :) kendimi pazarlamacı gibi hissettim benim deneyimlerimi onaylayacak biri lazım 😀

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #16 : 19 Haziran 2016, 22:01:19 »
Bu arada e sigarada kullanılan likit içerisinde vegetable gliserol bulunmaktadır.bir nevi "bitkisel alkol".bu da onemli bir konu.göz önünde bulundurmak lazım !!!

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #17 : 19 Haziran 2016, 22:08:02 »

Ne kadar doğru bir bilgidir bilmiyorum ama bu aletler de pek sağlıklı değil diyorlardı, içindeki esans kansorojen deniliyordu.

Dogru duymuşsunuz hocam muhtemelen duyduğunuz madde propilen glikol.normal sigara dumanında yanmis halde bulunur.sigaranin içimini kolaylaştıran madde budur.asiri sigara içtiğimizde bogazi tahriş eden madde de budur.likitler de kullanılması istege bağlıdır. Boğazda atesli sigarayla aynı hissi oluşturmak icin kullanılıyor .

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #18 : 19 Haziran 2016, 22:15:23 »
Yılbaşından beri bende kullanıyorum. En güzeli hiç kullanmamak ama net sonuçları olmasa da sigaranın vücuda verdiği zararın 1/50 si kadar zarar verdiği söyleniyor. Burada olay içilen likitin kalitesi. Likitin içine atılan aroma bile çok fazla etkiliyor. Ben Nbase tabir edilen nikotinli karışımı ve aromaları alıp kendi karışımımı yapıyorum. Biraz zahmetli ama sonuçlarından memnunum.

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2016, 22:37:10 »

Yahu ben de biraz baktım ama fena kafam karıştı. Bir sürü çeşit ve fiyat var . Bu meret nereden alınır? Nasıl bir şey almak lazım ? 

Sigarayı bırakmak falan istemiyorum.  Bunu sigaranın yerine ikame edebilir miyim onu merak ediyorum. Hani sigaradan daha az zararlı, daha temiz diye... :-\ ;D

Selamlar...
Asil konuya değinmişsiniz aslinda .sigarayi bırakıp buna muptela olursak ne olacak ? Hemen söyleyeyim daha az masrafla daha zararsız bir sekilde su anda içtiğiniz pis kokulu meretin guzel kokanını ve lezzetlisini içmiş olacaksınız