Çeliğin cinsine göre değişiyor (.5-1mm) bırakacağın ağzın kalınlığı. Çelik türünü bilmiyorsan 1mm bırak.
Kydex için de "Kılıf Yapımı" bölümünde güncel bir konu var, biz siyah Perwoll kutusuna hallendikti en son
.
Çok güzel iş çıkmış bu arada
.
Sağol Ferhat, teşekkürler...
Çelik cinsini ck67 diye hatırlıyorum... Şu anki ağız kalınlığını emin olmadığım için 1,2mm'de bıraktım, tavsiyelerinize göre ilerleyeceğim.. Bu arada kabza konusunda senin tavsiyeni tutamayacağım çünkü o zaman elime sığmıyor, dolayısıyla daha önce çizimini gönderdiğim turuncu renkli eskize uyacağım, aklıma başka bir şekil gelmiyor
Kydex konusu canımı sıktı, Perwoll kutusu o kadar sağlam birşey miymiş?
Ben de bir halleneyim bakalım 
illa kydex kılıf gerekiyorsa yurtdışı sitelerden sipariş vermek durumundasınız 5 ila 10 dolar arası değişmekte
onun yanında bir kaç parçada micarta şiparişi ve spacer kırmızısından 1 haftada elinizde amerikadaki sitelerde daha ucuz arada %20 oynuyor. ama adamlar bildiğin bufalo

.avrupalılar bu konuda biraz pahallı ama anlayışlı ne dersen yapıyorlar.
amerikadan bir kargo gelmişti gümrükçü arkadaşlar gümrüğe kadar davet ettiler 350 dolar gümrük vergin var dediler bende doğal olarak mal mal baktım neden 350 diyince elemanlar bana faturayı gösterdiler 1250 dolar
benim malzeme 86 dolar dedim kutuyu actık fatura cıktı 86 dolar gümrükçüye sordum nerden buldunuz diye
sağ olsunlar amerikalı bufalo arkadaş kimin faturasıysa 1250 dolarlık bir faturayıda benim kargonun dışına iliştirmi bende bulun bu adamı ondan alın dedim malzemeyi aldım cıktım

olan 25 günde bir kargo gelmesi .
bu arada gümrükçü ile muhabbet ettik 150 euro ya kadar olan mallar gümrüğe tabi değilmiş eğer özele kulanılacak mal ise.hamm madde diye gecenlerde gümrük uygulaması yapıyorlarmış