Uzun zaman (Yaklaşık 7-8 ay) aradan sonra nihayet bu profilin bitmiş halini paylaşabileceğim. Aslında profilin tüm işlemleri Haziran ayı gibi bitmişti fakat aylardır arazide olduğum için sizlerle paylaşamadım. Bu Benim ikinci bıçağım sayılabilir fakat henüz profil çıkartma vs. işlerine giremedim. Bu profilde hemen hemen 1 yıl kadar önce şu an forumda olmayan Ali Yiğit Özkan arkadaşın lazer kesim organizasyonundan edinilmişti. Ağzı 30 derece scandi açıldı, yüzey kendi hali ile bırakıldı, sapta zeytin kullandım, pimler ve boru pim klasik pirinç malzeme. Isıl işlem ve sıfır altı işlem uygulandı, sertlik 59,4 hrc, kılıf 3,4 mm vekate deriden kendim diktim. Görsel olarak eksikleri ve bozuklukları haliyle var. Fakat arazi şartlarında beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tek bileyleme ile 3 ay her türlü şartta (dal kesmekten, domates, peynir kesmeye, taşların topraklarını kazımaya kadar) çok ince kesim işlerde ağız açısı ve sırt kalınlığından dolayı bazen parçalasa da asıl işini (her zaman kesiyor olması)yerine getirdi ve ihtiyacımı karşıladı. Son olarak her aşamasını bana yardımcı olanlara tekrardan çok teşekkür ederim.