elinize sağlık.
Osman eline sağlık,bildiklerini yansıtamama sorunu yaşıyorsun sanki:)xx
Alıntı yapılan: Azim Zımpara - 18 Nisan 2016, 15:47:03elinize sağlık. Teşekkürler.Alıntı yapılan: setnogrom - 18 Nisan 2016, 15:50:59Osman eline sağlık,bildiklerini yansıtamama sorunu yaşıyorsun sanki:)xxTeşekkürler.Ne söylesem bahane olur, kısaca beceriksizlik diyelim.
Estağfurullah,bildiğin şeyleri el işine yansıtamamışsın ama çözümü sende.Bence aceleci davranıyor olabilirsin.
Namlu ve sap formu benim hoşuma gitti, mozaik pim de yakışıklı olmus. Hatalari birdahakine duzeltirsin. Eline sağlık 👍
Evet namluda istenmeyen bir hata olmuş ama bıçağın formu çok güzel olmuş, özellikle sap formu gerçekten göz dolduruyor. Ellerine sağlık Osman.
formu çok yumusak benım çok hoşuma gitti sahsen kabze kısmı cok guzel bu formu biraz değiştirerek güzel mutfak bıçagıda cıkarılabılır böker saga tarzında elinize saglık
Osmanim çokggüzel olmuş eline sağlıkBicagin modelini çok beğendim. Bendemi karbon çekimlerine donsem diye karamsarim D2 de sanki istediğim keskinliği yakalayamadı kafam.çok karisik
Alıntı yapılan: Emrah kent - 18 Nisan 2016, 19:05:42formu çok yumusak benım çok hoşuma gitti sahsen kabze kısmı cok guzel bu formu biraz değiştirerek güzel mutfak bıçagıda cıkarılabılır böker saga tarzında elinize saglık Teşekkürler abi.Alıntı yapılan: Ersin7500 - 18 Nisan 2016, 20:03:13Osmanim çokggüzel olmuş eline sağlıkBicagin modelini çok beğendim. Bendemi karbon çekimlerine donsem diye karamsarim D2 de sanki istediğim keskinliği yakalayamadı kafam.çok karisik Teşekkürler abi.N690 iyidir hem keskinliği yakalarsın hemde paslanmaz Ben karbonla çalışmayı sevmiyorum keşke her işimde kalite paslanmaz kullanabilsem.Ama elimdeki çelikler bitene kadar karbona devam.
eline koluna saglık yok ole karbondan kacmak daha tepsi gonderecem sana
Eline sağlik Osman..
Kardeşim sen bıçak yapıyor muydun? Eline saglık
Alıntı yapılan: Adem Tören - 18 Nisan 2016, 20:21:54eline koluna saglık yok ole karbondan kacmak daha tepsi gonderecem sana Sağolasın abi.Alıntı yapılan: vözvölö - 18 Nisan 2016, 23:22:54Eline sağlik Osman.. Teşekkürler abi.Alıntı yapılan: Emrah - 18 Nisan 2016, 23:36:56Kardeşim sen bıçak yapıyor muydun? Eline saglıkTeşekkürler abi.Göründüğü kadarıyla yapamıyormuşum. Son zamanlarsa 3-5 birşey yayınladım abi.
osman ellerine sağlık güzel olmuş
Osmanım eline sağlık. Evet hatalar var ama bütünüyle yakışıklı bir bıçak olmuş