Erdoğan, süper gidiyor
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 10 Nisan 2016, 21:45:44Erdoğan, süper gidiyor Nasıl hocam gidişat tanıdık geldimi
Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 10 Nisan 2016, 23:17:36Alıntı yapılan: sefaçabuk - 10 Nisan 2016, 21:45:44Erdoğan, süper gidiyor Nasıl hocam gidişat tanıdık geldimi Filmi yeniden izler gibiyim
Gerçekten sizi tebrik ederim inşallah bu hafta bende malzemeleri sipariş edeceğim sefa çubuk ustamdan yardım aldım malzemelerin tedarik konusunda kendisine çok teşekkür ederim sizde işin büyük bir kısmını bitirmişsiniz elinize emeğinize sağlık artık daraldığımız derde sizden de yardım ister fikirlerinize ve düşüncelerinize müracaat ederiz.
Kolay gelsin Erdoğan kardeşim. Oldukça başarılı bir iş çıkıyor.
Erdoğan Kardeşim ellerine sağlık. Bu azmin her ne kadar beni gıcık etse de çok takdir ediyorum. Merakla bekliyorum. Bu işlem hep çok farklı bir disiplinmiş gibime gelip uzak durmaktayım. Ancak bu gidişle bende işin içine girecekmişim gibi. Hanımın dediği olacak galiba "en sonunda sen o ısıl işlem yapan kocaman şeyi de eve getirirsin" diyordu kızcağız Sonucu çok merak ediyorum. Kolay gelsin.
Yer darlığı olanlar için çok iyi bir alternatif olarak Nadi arkadaşımızın yaptığı fırını şiddetle öneririrm.http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=9578.0
Mehmet, benim de yerim çok dar ama, "yapak mı?"
Erdoğan tebrik ediyorum, süper bir işe girişmişsin, gelişmeleri merak ve heyecanla takip ediyorum.Saol emin abi biseyler yapmaya gayret ediyorum.Alıntı yapılan: atikmehmet - 11 Nisan 2016, 11:06:31Erdoğan Kardeşim ellerine sağlık. Bu azmin her ne kadar beni gıcık etse de çok takdir ediyorum. Merakla bekliyorum. Bu işlem hep çok farklı bir disiplinmiş gibime gelip uzak durmaktayım. Ancak bu gidişle bende işin içine girecekmişim gibi. Hanımın dediği olacak galiba "en sonunda sen o ısıl işlem yapan kocaman şeyi de eve getirirsin" diyordu kızcağız Sonucu çok merak ediyorum. Kolay gelsin.Mehmet, benim de yerim çok dar ama, "yapak mı?"