Valla ben beğendim, detay işçiliği ve genel formu çok iyi olmuş. Ellerine sağlık. Kuyruk olduktan sonra uzun olmuş kısa olmuş çok öenmli de gelmiyor bana. Ama kilit mekanizmasına dair sanki aklıma çok pratik ve yaylı bir mekanizma geldi gibi . Yapmanın bir esprisi olur mu onu bilemedim.
Ellerinize sağlık oldukça güzel olmuş, pimin geçtiği kısma 2 adet pirinç boru konulsa ahsapta yıpranma açısından sanki daha sağlıklı olurdu Bunun dışında gayet başarılı.tebrikler.
elinize sağlık. kilit sitemi çok yaratıcı.
Alıntı yapılan: -HAN- - 10 Nisan 2016, 22:37:00Teşekkürler arkadaşlar.. Alıntı yapılan: mehmet&renas - 10 Nisan 2016, 11:57:09merhaba çakınız çok güzel olmuş elinize sağlık yanlız arkadaki çıkıntı epey uzun olmuş. çakı kapalıyken gerçekten gözü rahatsız ediyor. onun dışında oldukça temiz bir iş olmuşTeşekkürler ustam.. Evet kuyruk planladığımdan biraz uzun oldu lakin onun da avantajlı yönleri var gibi.. gazoz soda vs açmaya iyi olur elinizee sağlık
Teşekkürler arkadaşlar.. Alıntı yapılan: mehmet&renas - 10 Nisan 2016, 11:57:09merhaba çakınız çok güzel olmuş elinize sağlık yanlız arkadaki çıkıntı epey uzun olmuş. çakı kapalıyken gerçekten gözü rahatsız ediyor. onun dışında oldukça temiz bir iş olmuşTeşekkürler ustam.. Evet kuyruk planladığımdan biraz uzun oldu lakin onun da avantajlı yönleri var gibi..
merhaba çakınız çok güzel olmuş elinize sağlık yanlız arkadaki çıkıntı epey uzun olmuş. çakı kapalıyken gerçekten gözü rahatsız ediyor. onun dışında oldukça temiz bir iş olmuş
Ustam mümkünmüdür bilmiyorum ama kuyruk kısmının da kendi üzerine katlanabilir bir formda olması, hem kuyruk uzunluğunu gizleyecektir, hem de uzun kuyruğun getirdiği avantajı taşıyabilecektir, ayrıca elinize, emeğinize sağlık
Ellerinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş.
Çok güzel olmuş eleştirilecek bir yanı yok sadece övgü ile bahsedilebilir pimle sabitleme fikri güzel kabza kısmı da çok hoş olmuş gayet başarılı bir çalışma elinize sağlık