Bıçak Sanatı - Forum

BANT ZIMPARA MAKİNASINDA BIÇAK AĞIZI AÇMA

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
BANT ZIMPARA MAKİNASINDA BIÇAK AĞIZI AÇMA
« : 19 Mart 2016, 09:21:12 »
Merhaba Forumdaşlar.  :). Umarım faydalı bir paylaşım olur.  :)

http://youtu.be/lAO6l05Czac

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
Ynt: BANT ZIMPARA MAKİNASINDA BIÇAK AĞIZI AÇMA
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2016, 09:39:25 »
Ustam sabah sabah gözüm gönlüm acildi.ellerine saglik.oyle el melekesi olusmuski sende aparat olmadanda harika agiz acabilirsin gibi geldi bana..masAllah.çalismalarinda kolayliklar diliyorum.
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2016, 10:03:49 »
Bilgi ve emek için teşekkürler
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2016, 10:57:09 »
Eline diline sağlık Tarık Usta  C:-)
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

burak5580

• *
  • 10
  • Meslek: Atama bekleyen Öğretmen
  • Yer: samsun
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2016, 11:35:26 »
Emeğine sağlık Tarık usta. Bu konu hakkında Türkçe video yok denecek kadar az, yabancıların yaptıklarına bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu tip öğretici videolar nekadar çoğalırsa bu hobiyle uğraşan insan sayısı da artacaktır. Teşekkürler.

« Yanıtla #5 : 19 Mart 2016, 13:00:20 »
Tarık, çok açıklayıcı ve yararlı olmuş, sağolasın  :2up  :2up

Ahmet Arıkan

• 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
« Yanıtla #6 : 19 Mart 2016, 13:19:58 »
Tarık ustam eline sağlık. gayet açıklayıcı olmuş. fakat bir sorum olacak. çoğu videoda ağız açarken bıçağın uç kısmına gelindiğinde, bıçağı veya aparatı düz değil de hafif yay çizdirecek şekilde çekiyorlar. tam olarak anlatabildim mi bilemedim ama? bunun artısı eksisi var mı? hiç bant zımparada çalışmadığım için bir tecrübem yok. sormak istedim  :)

yusuf nalcıoğlu

• 389
  • Meslek: esnaf
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2016, 13:40:34 »
Tarık ustam çok teşekkür ederim .tam aradığım paylaşım.çok açıklayıcı olmuş .

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #8 : 19 Mart 2016, 15:34:25 »
Çok faydalı bir video olmuş. Kesinlikle çeşitliliği artırılması gereken çalışmalar. Emeğine sağlık.  :2up

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2016, 16:05:06 »
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürederim bunlar bizler için çok değerli kaynaklardır , bu ve bunun gibi videoların ( ısıl işlem ,pim ,kabza ,perdah vs.. ) devamını bekliyoruz   :2up

Haznedar

• 1576
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2016, 20:53:34 »
Ustam sabah sabah gözüm gönlüm acildi.ellerine saglik.oyle el melekesi olusmuski sende aparat olmadanda harika agiz acabilirsin gibi geldi bana..masAllah.çalismalarinda kolayliklar diliyorum.

Teşekkür ederim. :) ilk başlarda zaten elde açıyordum 8). Sonradan herkes aparat isteyince bende kolaya kaçtım... ;D ;D

Bilgi ve emek için teşekkürler

Rica ederim. :)

Eline diline sağlık Tarık Usta  C:-)

Teşekkür ederim Mehmet Abi :)

Emeğine sağlık Tarık usta. Bu konu hakkında Türkçe video yok denecek kadar az, yabancıların yaptıklarına bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu tip öğretici videolar nekadar çoğalırsa bu hobiyle uğraşan insan sayısı da artacaktır. Teşekkürler.

Teşekkür ederim.. :)dediğinize tam olarak katılıyorum ve eksikliğini zamanında hisseden biri olarak bu videoyu çekmeye karar verdim. :)

Tarık, çok açıklayıcı ve yararlı olmuş, sağolasın  :2up  :2up

Çok teşekkür ederim Sefa Hocam.  :)

Tarık ustam eline sağlık. gayet açıklayıcı olmuş. fakat bir sorum olacak. çoğu videoda ağız açarken bıçağın uç kısmına gelindiğinde, bıçağı veya aparatı düz değil de hafif yay çizdirecek şekilde çekiyorlar. tam olarak anlatabildim mi bilemedim ama? bunun artısı eksisi var mı? hiç bant zımparada çalışmadığım için bir tecrübem yok. sormak istedim  :)

Teşekkür ederim :).Dediğinizi çok iyi anladım.Bunuda ben kendi tecrübelerime göre söylüyorum. uç kısımda yay hareketi yaptığımız zaman bıçağın üsten görünüşünde uçta bir kıvrım oluşuyor fakat düz olarak çekersek çok keskin hatlı olarak simetrik bir eğim göze daha tatlı geliyor. Artı -eksi olayı budur tamamen kişisel tercihtir. :)

Tarık ustam çok teşekkür ederim .tam aradığım paylaşım.çok açıklayıcı olmuş .

Rica ederim :) Ne mutlu bana :) :)

Çok faydalı bir video olmuş. Kesinlikle çeşitliliği artırılması gereken çalışmalar. Emeğine sağlık.  :2up

Teşekkür ederim Metin Abi. :). Amatör biri olarak ben ilk adımı attım gerisi gelir inşallah.. :2up

Bilgilendirmeleriniz için teşekkürederim bunlar bizler için çok değerli kaynaklardır , bu ve bunun gibi videoların ( ısıl işlem ,pim ,kabza ,perdah vs.. ) devamını bekliyoruz   :2up

Rica ederim. :) Elimden geldiğince birşeyler çekip paylaşmayı düşünüyorum...

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #11 : 19 Mart 2016, 21:03:50 »
Tarık ustam çok faydalı olmuş. Çok teşekkürler  :2up

Aydın Karakişi

• 1613
  • Meslek: Elektronik 1973
  • Yer: Ümraniye / 05352793989
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2016, 21:20:39 »
Çok faydalı bir video olmus Tarik agzina saglik.
Geldi ölümlü yalan , gitti ölümsüz gerçek
NFK

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2016, 21:31:14 »
Tarık hepimiz bu işe başlarken Youtube'tan onlarca video izledik, araştırdık, sindirdik. Hepimiz eminim hayıflanmışızdır neden Türkçe kaynak yok diye. Güzel bir adım atmışsın, belli üzerinde düşünüp emekte harcamışsın, öyle yaptım oldu, hemen ayak üstü çekeyim yayınlayayım, prim yapayım tarzı bir çalışma değil bu. Güzel bir başlangıç olmuş, devamının gelmesi ve diğer ustalarımızın da kendi videolarını yayınlaması hepimiz için yol gösterici ve faydalı olur.

Tekrardan emeğine sağlık, güzel bir yol açmışsın. Umarım devamı gelir ve diğer ustalarımız, dostlarımızda kendi çalışmalarını bizlerle paylaşır.

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #14 : 19 Mart 2016, 21:36:38 »
Bu gün ne Facebook açılıyor nede YouTube sıkıntı sadece bendemi
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Haznedar

• 1576
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2016, 22:23:12 »
Tarık ustam çok faydalı olmuş. Çok teşekkürler  :2up

Rica ederim Salim Abi.  :)

Çok faydalı bir video olmus Tarik agzina saglik.

Teşekkür ederim :)

Tarık hepimiz bu işe başlarken Youtube'tan onlarca video izledik, araştırdık, sindirdik. Hepimiz eminim hayıflanmışızdır neden Türkçe kaynak yok diye. Güzel bir adım atmışsın, belli üzerinde düşünüp emekte harcamışsın, öyle yaptım oldu, hemen ayak üstü çekeyim yayınlayayım, prim yapayım tarzı bir çalışma değil bu. Güzel bir başlangıç olmuş, devamının gelmesi ve diğer ustalarımızın da kendi videolarını yayınlaması hepimiz için yol gösterici ve faydalı olur.

Tekrardan emeğine sağlık, güzel bir yol açmışsın. Umarım devamı gelir ve diğer ustalarımız, dostlarımızda kendi çalışmalarını bizlerle paylaşır.

Teşekkür ederim Ali.  :). Noktayı koymuşsun.  :)

Bu gün ne Facebook açılıyor nede YouTube sıkıntı sadece bendemi

Genel bir sıkıntı sanırım.

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2016, 11:31:52 »
bereket versın bu gun gırebıldım youtube elıne saglık tarık ustam
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #17 : 20 Mart 2016, 12:13:53 »
Tarık ustam ellerine sağlık. İhtiyaç olan bir videoydu. Hatta devamı olarak bant zımparada profil çıkartma nasıl yapılır gibi videolar hatika olacaktır.
Okinawian

Haznedar

• 1576
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2016, 14:00:44 »
bereket versın bu gun gırebıldım youtube elıne saglık tarık ustam

Teşekkürler Abi :)

Tarık ustam ellerine sağlık. İhtiyaç olan bir videoydu. Hatta devamı olarak bant zımparada profil çıkartma nasıl yapılır gibi videolar hatika olacaktır.

Teşekkür ederim Deniz Abi. Daha ne videolar çekilir abi de adamın şevkini kırıyorlar her konuda bir fikri olan, makinayla ilgisi olmayan, sadece okuduklarını kendi mantığıyla doğru yöntem kabul edip benim videonun altına yorum yapılınca insanın şevki kırılıyor. Ama yapacak bişi yok yarın birgün profil çıkartma videosu yayınlarsam onda da namlu boyunu kısa yaptın uzun yapsaydın daha iyi olur diye alakasız bir yorum gelirse şaşırmam.  :D

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2016, 14:45:22 »
Sayın dostum sen doğru olanı yap gerisi önemli değil.

Bir yerden başlamak lazımdı çok güzel bir başlangıç oldu. Tekrar ellerine sağlık.
Okinawian