Elinize sağlık şahane olmuş. Akrilik fosfor mu kullandınız? Hangi markanın?
Elinize sağlık ustam emeklerinize kesinlikle değmiş iyi günlerde kullanılsın
Ellerine emeğine sağlık kardeşim
Murat Abi ellerinize sağlık. Foruma ne zaman koyacaksınız diye merakla bekliyordum. Çok güzel bir çalışma olmuş.Açıp açıp bir daha bakıyorum. Bir yanağında lale diğerinde karanfil olan tek bıçak mı yoksa iki ayrı bıçak mı abi. Oyma işini çok temiz yapmışsınız ben bu kalınlıkta bu kadar temiz oyma yapabilsem bu tür kabzalarda durmadan sedef kakarım . Bu arada bıçağın formu da çok güzel. Saptaki urlu ceviz galiba. O zaten bambaşka güzel. yalnız Abi namlu üzerindeki desen fazlalık gibi duruyor. Zaten bıçak ben mükemmelim diyor ama namlu üzerindeki desen bu güzelliğe çelme takıyor sanki. Son olarak sen tabi daha iyi bilrisin ben senin kadar tezhip dersi almadım ama lale ve karanfilin yönünü namlu tarafına çevirmek hem görsel güzellik hemde kural açısından uygun olmaz mı. Belki doğrusu budur bilmiyorum gerçi
Elinize sağlık
Çok hoş ve güzel bir çalışma benim çok hoşuma gitti elinize sağlık
Abi elinize sağlık gerçekten gözalıcı bir çalışma hele fosforlu olması çok hoş olmuş.
Ellerinize sağlık çok hoş bir çalışma
Mükemmel oolmuş
harika olmuş.3 bıçağa yetecek kakma,desen ve pim var üzerinde tabi ki güzel olacak
değişik hoş çalışma olmuş elinize sağlık.
O renkli çiçekleri görünce "niye koymuş ki bu resimleri, buna bakarak mı yapmış" diyordum. Ağzım açık kaldı. Elinize sağlık.
elıne koluna saglık abı harıka olmus
Fırından çıkanları her an takip ediyor ve beğeniyle kendimce kafamda yorumluyorum. Ama bu bıçak için buraya birşeyler yazmazsam terbiyesizlik etmiş gibi hissedecektim. Emeginize sağlık ustam.
Işıl ışıl parlıyor Ellerinize sağlık
emeğinize sağlık güzel görünüyor