Merhaba Gökhan bey,
Son 4 senedir annem, memlekette bostan yapıyor. Tohumları köylüden topladı. Kaynağını bilmiyorum ama emin olduğum şey son 3 senedir bir önceki senenin tohumlarını kullandığı. Denemek isterseniz memlekete gittiğimde bulabildiğim tohumlardan getirebilirim.
Benim favorim beyaz iri fasülye ve hozmur (küçük küçük patatesler) Yok böyle bir lezzet
Domates
Biber
Fasülye
Bal kabağı
Hozmur
Salatalık
Genetiği hiç bozulmamış atadan kalma olduğuna emin olduğum tekşey; burnu kızıl eriği. Köyde her yerde bu erikten var.yiyen çekirdeği tekrar toprağa attığı için çok fazla. Tam kızarmadan yenildiğinde taslı-ekşi, kızardıktan sonra tatlı bir erik

Ayrıca,
agaclar.net forum sistesinde, her yil ücretsi tohum paylaşım etkinliği yapılıyor. Oraya da bakabilirsiniz..