Tarık o kadar bıçak satıyorsun, bir tane koltuk alamadın mı kardeşim:)) Erdoğan feci tarz çıkmışsın
Yeni koltuk gelse bunun kadar rahat olmaz ama
. Erdoğan biladerim ayağına sağlık gelmekle bizi gururlandırdın. Muhabbetimize doyamadık arkası Antalya yapalım. Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 06 Mart 2016, 00:55:22Tarık o kadar bıçak satıyorsun, bir tane koltuk alamadın mı kardeşim:)) Erdoğan feci tarz çıkmışsın Ali koltuğa ne hacet. Paraya kıydım gördüğün üzere çekyat aldım. Hemde yatak oluyor . Senide ağırlamak isterim.
Alıntı yapılan: Haznedar - 06 Mart 2016, 00:59:29 . Erdoğan biladerim ayağına sağlık gelmekle bizi gururlandırdın. Muhabbetimize doyamadık arkası Antalya yapalım. Alıntı yapılan: Ali Yiğit Özkan - 06 Mart 2016, 00:55:22Tarık o kadar bıçak satıyorsun, bir tane koltuk alamadın mı kardeşim:)) Erdoğan feci tarz çıkmışsın Ali koltuğa ne hacet. Paraya kıydım gördüğün üzere çekyat aldım. Hemde yatak oluyor . Senide ağırlamak isterim. Kardeşim bizim için konfor birinci öncelik,Kütahya buluşmasında evde en iyi yeri kapmak için milletten 2 saat önce yatmışlığımız var bizim,tabi bu Ali'nin fikriydi Erdoğan bu taraflara yolun düşerse çekyatım ve ben seni ağırlamaktan onur duyarız
Bu forumda görmeyi sevdiğim en güzel konular bu buluşma fotoları, önemli olan baki dostluklar kazanmak olmalı. Harikasınız yiğitler. Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah bizimde yolumuz düşer birgün.
Vay vayy yakışıklı ustalara bak. Süpersonik vallahi inşallah bir ggün bizde geliriz.Yanlız böyle dükkânlarda o cekyatlar aacayip rahat oluyor nedendir bilemedim )