Bıçak Sanatı - Forum

Tarık ustayı ziyaret :)

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
Tarık ustayı ziyaret :)
« : 06 Mart 2016, 00:49:37 »
Herkese selamlar..

Geçen hafta Tarık Haznedar kardeşime küçük bi ziyarette bulundum aslında hem ziyaret hem ticaret oldu benimkisi  :D Adam çalışkan kardeşim bıçaklar, zımapara makinaları aynı zamanda torna işleri maşallah işler tıkırında. Forumda paylaştığı bıçakları yakından görme fırsatım oldu ve yakından çok daha güzeller  :2up

resimlerin kusuruna bakmayın  :-[

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ynt: Tarık ustayı ziyaret :)
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2016, 00:55:22 »
Tarık o kadar bıçak satıyorsun, bir tane koltuk alamadın mı kardeşim:))

Erdoğan feci tarz çıkmışsın  :2up

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2016, 00:59:29 »
 :) :). Erdoğan biladerim ayağına sağlık gelmekle bizi gururlandırdın. Muhabbetimize doyamadık arkası Antalya yapalım.  ;) ;) :2up

Ali koltuğa ne hacet. Paraya kıydım gördüğün üzere çekyat aldım. Hemde yatak oluyor :). Senide ağırlamak isterim.  :) :2up

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2016, 01:00:09 »
Yeni koltuk gelse bunun kadar rahat olmaz ama ;)
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

Haznedar

• 1576
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2016, 01:07:42 »
Yeni koltuk gelse bunun kadar rahat olmaz ama ;)

Tam olarak dediğin gibi Bülent Abi. Kaynak işlerini yaptığım bir koltuğum var hiç bir şeye değişmem o derece ;D

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2016, 01:43:55 »
:) :). Erdoğan biladerim ayağına sağlık gelmekle bizi gururlandırdın. Muhabbetimize doyamadık arkası Antalya yapalım.  ;) ;) :2up

Ali koltuğa ne hacet. Paraya kıydım gördüğün üzere çekyat aldım. Hemde yatak oluyor :). Senide ağırlamak isterim.  :) :2up

Kardeşim bizim için konfor birinci öncelik,Kütahya buluşmasında evde en iyi yeri kapmak için milletten 2 saat önce yatmışlığımız var bizim,tabi bu Ali'nin fikriydi :)
Erdoğan  bu taraflara yolun düşerse çekyatım ve ben seni ağırlamaktan onur duyarız :)

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2016, 10:58:05 »
Bu forumda görmeyi sevdiğim en güzel konular bu buluşma fotoları, önemli olan baki dostluklar kazanmak olmalı. Harikasınız yiğitler. Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah bizimde yolumuz düşer birgün.
Erkan Mutlu

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2016, 11:19:00 »
Vay vayy yakışıklı ustalara bak. Süpersonik vallahi inşallah bir ggün bizde geliriz.
Yanlız böyle dükkânlarda o cekyatlar aacayip rahat oluyor nedendir bilemedim  :)))

Haznedar

• 1576
« Yanıtla #8 : 06 Mart 2016, 14:18:53 »

Kardeşim bizim için konfor birinci öncelik,Kütahya buluşmasında evde en iyi yeri kapmak için milletten 2 saat önce yatmışlığımız var bizim,tabi bu Ali'nin fikriydi :)
Erdoğan  bu taraflara yolun düşerse çekyatım ve ben seni ağırlamaktan onur duyarız :)

Cihan bu cadırda yatmaz, arabada yatmaz, bakalım Antalyada koyda nerede yatacak? :D

Bu forumda görmeyi sevdiğim en güzel konular bu buluşma fotoları, önemli olan baki dostluklar kazanmak olmalı. Harikasınız yiğitler. Allah muhabbetinizi bozmasın. İnşallah bizimde yolumuz düşer birgün.

Dostluklar arkadaşlıklar baki Erkan Abi. Herzamn beklerim seni ve diğer forumdaşları herkeze kapım açıktır :)

Vay vayy yakışıklı ustalara bak. Süpersonik vallahi inşallah bir ggün bizde geliriz.
Yanlız böyle dükkânlarda o cekyatlar aacayip rahat oluyor nedendir bilemedim  :)))

Eyvallah. Yakışıklılık Erdoğandan kaynaklı  :). Seni de beklerim tabi ki dostum.

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
« Yanıtla #9 : 06 Mart 2016, 14:24:26 »
Şu etkinlik için pansiyon falan mı kapatsak aslında ?

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2016, 16:25:30 »
Bizi alan almis satan satmis yakisiklilik mi kaldi ya :)) ali pansion kanepe falan unut cadiri kuruyoruz aga hic lami cimi yok :)) dimi tarik vur patlasin cal oynasin sonra :)

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2016, 10:59:40 »
Guzel bir bulusma olduguna eminim

Ha bu arada ya 5 paket sigara gordum iki kisinin oldugu yerde kiymayin kendinize bu kadar az icin az :)

Selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK