Bıçak Sanatı - Forum

İNDİRİMLİ KARGO (sürat kargo kampanya)

BY1907

• BAHADIR YİĞİT
  • 280
  • Meslek: özel sektör
  • Yer: eskişehir
Ynt: İNDİRİMLİ KARGO (sürat kargo kampanya)
« Yanıtla #20 : 12 Mart 2016, 14:26:50 »
naçizane fikrim, malesef  sözde !!! sürat kargo ile çalışmış bulundum. hiç uzatmıycam kısaca  bir daha kargoya ihtiyacım olurda dünyada  bir tek sözde sürat kargo var ise kendim götürürüm kargomu yada iptal ederim en güzeli ...  ;)
BY1907 = BAHADIR YİĞİT

sagirbilal

• **
  • 220
  • Meslek: değirmenci
  • Yer: izmir
« Yanıtla #21 : 12 Mart 2016, 18:53:09 »
ben kemalpaşa izmirde çok memnunum.

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #22 : 13 Mart 2016, 16:11:10 »
Her hafta 15-20 paket gönderiyorum..ısrarla söylüyorum şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım...konunun açılma amacı hangi kargo firması iyi veya kötü diye tartışmak değil..yapılan kampanyadan insanları haberdar etmek...

cevap yazılan ilk mesajdan itibaren başlığın bir kampanyadan insanların bilgilendirilmesi olduğu kaçırıldı... sanki sürat kargonun reklamını yapıyormuşum gibi tartışmaya başlanıldı  ??? :o

Arkadaşlar hiç bir kargo firmasıyla uzaktan yakından bir ticari ilişkim yok  :) ;)
sürat kargoda böyle bir kampanya var bilginiz olsun benim tek derdim bu..buna benzer kampanya diğer kargo şirketlerinde olursa ve haberim olursa yine size haber veririm.

tüm foruma sevgiler saygılar....
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #23 : 13 Mart 2016, 16:58:26 »
Aslında ilden ile değişiyor. Mesela internetten devamlı alışveriş yaparım bu aralar Gaziantepte bulunduğum bölgeye en sorunsuz hizmet aldığım firma aras ve sürat. Yurtiçinden gelen bir paketi 1 hafta getirmediler gidip şubeden almak zorunda kalmıştım, fakat bazı illerde yurtiçinin daha iyi oldugunu alışveriş yorumlarından tespit ettim. İle ve ilçeye göre çok farklılık gösteriyorar.

+1

İlden ile değil ilçeden ilçeye desek daha doğru bir tespit olacak sanırım. Bizim Büyükçekmece'de yurtiçi kargo çok sıkıntılı. Adamların dünya umurunda değil. Sürat ve aras iyi  ::) Bence iş personel ile alakalı, işine saygı duyan personlin olduğu şubede sıkıntı yaşamıyorsunuz( ürün tesliminde ). Taşımada da artık işiniz şansa kalmış  O:-)

Kesinlikle katılıyorum. Her firmanın şubesine göre ayrı memnuniyet ve şikayetler var. Bana yakın kargo firmaları arasında Sürat içlerinde en iyisi. Bir dönem PTT den çok çektim ama son zamanlarda gayet memnunum. En memnuniyetsiz kaldığım firma ise Yurtiçi . Evime çok yakın yeni şube açıldı ama değişen bişey olmadı. Paket şubeye geldikten sonra istisna hariç 2-3 günde anca teslim ediyorlar.   

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #24 : 13 Mart 2016, 20:21:53 »
Ben şu karga iyi, bu kargo kötü demek istemiyorum.

Taşıma ücretlerinin farklı olduğunu düşünüyorum.
Az sayıda kargonun bulunduğu küçük yerleşim yerlerinde daha pahalı olduğunu düşünüyorum.

burakergin

• 290
  • Meslek: kamu
  • Yer: Eskişehir,Kocaeli
« Yanıtla #25 : 22 Mart 2016, 10:57:53 »
Merhaba
Öncelikle bu kargo iyi şu kargo iyi demem pek olmaz ilden ile farkediyor fakat ben burda memnunum ayrıca 2016 sonuna kadar kamu personeli indirimi söz konusu ve bu indirimi herkes kullanıyor biraz oradaki personelin insiyatinde sanırım...
Saygılarımla

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2016, 10:06:00 »
PTT Kargoyu keşfedeli zorda kalmadığım sürece şaşmıyorum. Fiyat olarak uygun. Gördüğüm tek sıkıntı taşıdıklarının ne olduğu ile çok ilgileniyor. Şube görevlisini içinde bomba olmadığına ikna ederseniz sorun yok.:)
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU