ben ankara etimesgutta oturuyorum
sürat kargonun Etimesgut şubesiyle çalışıyorum.her hafta onlarca paket gönderiyorum.şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.tek kişiden şikayet almadım.tek bir kargom yolda zarar görmedi.
atölyem ivedik organize sanayide..sürat kargo ivedik şubesinden tek bir kargo göndermedim.göndermemde..niye personeller sorunlu.
yurt içi Etimesgut şubesinden ürün göndermiyorum göndermemde niye malum sıkıntılar...(personel ciddiyetsizliği güler yüzle karşılamama

)
ivedik organize sanayi yurt içi şubesini kullanıyorum.niye personeller harika çalşıyor ve işlerinde uzmanlar.
yani kısaca burda firma çok önemli değil bence.bulunduğunuz yerdeki şube iyiyse sizin için en iyi kargo firması o...
cok büyük makine aldık istanbuldan ve konyadaki eniştenin atölyesine gitmesi gerekiyordu.gönderiminde yurt içi kargonun 90 tl istediği kargoya sürat kargo 60 tl ye götürdü ve hiç bir sorun yaşamadık...
25 tl lik kargoyu bana 12 tl ye götürüyorsa ve içindede kırılacak bir şey yoksa (çelik,agaç,pim,zımpara vs) bence sorun yok her türlü kullanılabilir.
bu başlıktaki amaç insanlara indirimli kargo gönderme yolunu göstermektir ve eminimki bu yolu kullanıp cok mutlu olacak bir sürü forumdaş olacak...1 kişi bu başlık vasıtasıyla ucuz gönderim yapsa amacımıza ulaşmış oluruz

herkese sevgiler saygılar...