Kendi yaptığın bıçağa su verme deneyimi güzel bir şey olsa gerek.
elinize sağlık sağlam güçlü bir bıçak olmuş
Ellerinize sağlık. Bıçaginiz güzel olmuş. Su verme işlemini kendiniz yapmanız da bence ayrı bir tecrübe olmuştur.bir sorum olacak. Bu Tane büyümesini bicak uzerindeki izlerden mi anladiniz. Ya da tane büyümesi olayı dışarıdan nasıl anlaşılıyor. Tekrardan ellerinize sağlık.
Ertan, öncelikle bıçağın boyutları bence çok kullanışlı bir ölçüde, elinden düşmeyecek bir bıçak olacaktır eminim. Sapın sol tarafındaki gerideki pim içeriye kaçmış veya ben öyle gördüm. Yüzeydeki lekeler tane büyümesinin delili değildir, tane büyümesi çok yüksek sıcaklıklara çıkmadıysan olmamıştır zaten, öyle dışarıdan anlaşılacak bir durum değil. Ben çok beğendim, özellikle taşlama eşiği ve hattı çok düzgün olmuş, ellerine sağlık.
Elinize sağlık çok kullanışlı bir model olmuş, ayrıca kendi bıçağınıza su vermenin hazzı bir başka olsa gerek.
Elinize sağlık güzel bir bıçak olmuş.videosu sanıyorum bu https://www.facebook.com/groups/1541796402766825/permalink/1714483365498127/
Elinize sağlık gayet güzel bir bıçak olmuş
Güzel bir çalışma olmuş Ertan hocam, özellikle namludaki lekeler ayrı bir hava katmış
Çok beğendim elinize sağlık.
Elinize sağlık hocam benimde çok hoşuma gitti ayrıca ısıl işlemini kendiniz yaptığınız bir bıçağı kullanmak ayrı keyifli olacaktır
Yaptığı bıçağın her bir aşamasında kendinizin emeğinin olması bıçağa ayrı bir değer katıyor. Bu bıçakta o kadar güzel ve değerli olmuş güle güze kullanın elinize sağlık.