Amerikan malı tam bana göreimiş ağız boşluğu tam istediğim gibi geniş iş parçalarını eyelemek için ideal ama fiyat 350 sanıyordum henüz konuşmamıştım 750 bana biraz fazla geldi 750 tl ye hem bant zımpara hemde 3d yazıcı yaparım nasılsa projeleri hazır
Tam istediğim gibi eye yaparken kımıldamaz bile
Alıntı yapılan: Ali İÇER - 05 Mart 2016, 00:00:18Tam istediğim gibi eye yaparken kımıldamaz bile Tezgah kımıldamaz ise zaten kımıldamaz
Ali ustam, sana da gider bu arkadaş, kadrini bilecek birine giderse en az kendim almış kadar sevinirim Satıcı benim hasta olduğumu anlayınca yarın biraderle bir konuşup son ne yaparız bir bakalım demişti ne bilim belki size kısmet olur
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Mart 2016, 00:22:11 Ali ustam, sana da gider bu arkadaş, kadrini bilecek birine giderse en az kendim almış kadar sevinirim Satıcı benim hasta olduğumu anlayınca yarın biraderle bir konuşup son ne yaparız bir bakalım demişti ne bilim belki size kısmet olur Ustam sen veya ben fark etmez söylediğin gibi kadrini bilecek bir kişiye gitöesi önemli .Hem o kadar maddiyatı ben veremem en azından bir ve iki ay için veremem çünki cnc ve 3d yazıcı için malzeme aldım maddiyat tükendi inşallah sana kısmet olur
Alıntı yapılan: Ali İÇER - 05 Mart 2016, 00:26:11Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Mart 2016, 00:22:11 Ali ustam, sana da gider bu arkadaş, kadrini bilecek birine giderse en az kendim almış kadar sevinirim Satıcı benim hasta olduğumu anlayınca yarın biraderle bir konuşup son ne yaparız bir bakalım demişti ne bilim belki size kısmet olur Ustam sen veya ben fark etmez söylediğin gibi kadrini bilecek bir kişiye gitöesi önemli .Hem o kadar maddiyatı ben veremem en azından bir ve iki ay için veremem çünki cnc ve 3d yazıcı için malzeme aldım maddiyat tükendi inşallah sana kısmet olur Mandallı olsaydı gözünün yaşına bakmazdım fakat dedim ya elimde 5 tane mengenem var, israf olur , İnşallah forumdan birine kısmet olur
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Mart 2016, 00:28:35Alıntı yapılan: Ali İÇER - 05 Mart 2016, 00:26:11Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 05 Mart 2016, 00:22:11 Ali ustam, sana da gider bu arkadaş, kadrini bilecek birine giderse en az kendim almış kadar sevinirim Satıcı benim hasta olduğumu anlayınca yarın biraderle bir konuşup son ne yaparız bir bakalım demişti ne bilim belki size kısmet olur Ustam sen veya ben fark etmez söylediğin gibi kadrini bilecek bir kişiye gitöesi önemli .Hem o kadar maddiyatı ben veremem en azından bir ve iki ay için veremem çünki cnc ve 3d yazıcı için malzeme aldım maddiyat tükendi inşallah sana kısmet olur Mandallı olsaydı gözünün yaşına bakmazdım fakat dedim ya elimde 5 tane mengenem var, israf olur , İnşallah forumdan birine kısmet olur İnşallah dostum sen yenede pazarlığını yap bakarsın uygun bir fiyat verir ise ben alırım bir süre sen kullanırsın sonra bir araç bulur gelir alırım şimdi bunun kargosuda bir dünya para tutar
Soytürk ustanın gözdesini aldım bende bugün 100mm,çelik Alman malı. Kanca da oturaklıymış aslında ama bunun fiyat-kalite oranı iyi ve kullanımı kolay geldiAnkara bauhausta 150tl, teshir hariç 6 adet var. Teşhirdekinin mil deliği eğri biraz.
Teşekkürler Ali bey, kanex de kanca üretimi, çok güzel bir mengene, gayet uygun almışsınız,güle güle eskitin