Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 22:27:30Kesinlikle uğra Özgür abi yanında birazda çelik getirirsin Saygılar...celik problem değil memlekette elimde olan cinslerden getiririm.
Kesinlikle uğra Özgür abi yanında birazda çelik getirirsin Saygılar...
Bence bunu stabilize etmeden kullanma.
bencede iyi bir satabilize etmek gerekiyor şaka bir yana da acaba kurumu kuru değilse iyi muhafaza etmek lazım kuruturken catlamaya karşı
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 21 Nisan 2011, 22:32:58bencede iyi bir satabilize etmek gerekiyor şaka bir yana da acaba kurumu kuru değilse iyi muhafaza etmek lazım kuruturken catlamaya karşıAbi kök tamamen kurumuş Saygılar...
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 21 Nisan 2011, 22:28:37Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 22:27:30Kesinlikle uğra Özgür abi yanında birazda çelik getirirsin Saygılar...celik problem değil memlekette elimde olan cinslerden getiririm. Alıntı yapılan: deserteagle - 21 Nisan 2011, 22:29:16Bence bunu stabilize etmeden kullanma.Aslında kendim stabilize edebilirim bu işde dolapların motorları kullanılıyormuş birsürü çalışan ama hurdaya ayrılmış dondurma dolabı var birisinin motorunu sökerim b72(Yanlış olabilir ) ve aseton aldım mı tamamdır.Olmadı Özgür abiye gönderirim Abi ne zaman geliyorsun bu taraflara?Saygılar... yazın bir haftalıgına gelicem ama tarih belli değil bacanağım var somada onun yanına gidiyorum arada 2 ay önce 10 gün ordaydım manisa denizli izmir dolaşmıştım yeni bebek varya daha 2 ay yerimden kıpırdayamam ben gelmesemde kargo gelir
Abi zamanın olursa gider sanayide beraber kestiririz kökü ben kendim gidersem pek dinleyeceklerini sanmıyorum Ya da zaman bulup babamla gidersek kargo sanada gelir Saygılar...
Abi sen fena kaptırmışsın Bir frezee alsan seri üretime rahat geçersin heralde Saygılar...
hayırlısı kardeşim sorun değil bende yeterince kök var eğer stabilize edemessen bana gönder hepsini stabilize eder gönderirirm 500 ve üzeri bıcağa yetecek ceviz köküm var sanki imalat yapıyorum
Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 22:46:00Abi zamanın olursa gider sanayide beraber kestiririz kökü ben kendim gidersem pek dinleyeceklerini sanmıyorum Ya da zaman bulup babamla gidersek kargo sanada gelir Saygılar... Bana bi küfür etmedikleri kalmıştı Alıntıhayırlısı kardeşim sorun değil bende yeterince kök var eğer stabilize edemessen bana gönder hepsini stabilize eder gönderirirm 500 ve üzeri bıcağa yetecek ceviz köküm var sanki imalat yapıyorum Abi 10 bıçaklık bana postalasan kaça patlar bize ?
Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 21 Nisan 2011, 23:10:23Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 22:46:00Abi zamanın olursa gider sanayide beraber kestiririz kökü ben kendim gidersem pek dinleyeceklerini sanmıyorum Ya da zaman bulup babamla gidersek kargo sanada gelir Saygılar... Bana bi küfür etmedikleri kalmıştı Alıntıhayırlısı kardeşim sorun değil bende yeterince kök var eğer stabilize edemessen bana gönder hepsini stabilize eder gönderirirm 500 ve üzeri bıcağa yetecek ceviz köküm var sanki imalat yapıyorum Abi 10 bıçaklık bana postalasan kaça patlar bize ?Küfür ederlerse endüstri mesleği kapısının önüne yığarım Şaka bir yana beni hiç dinlemezler 16 yaşındayım ama 14 gibi gösteriyorum Saygılar...
Uğurcan okulda mobilya bölümü yok mu
Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 23:12:44Alıntı yapılan: Berke Boyacı - 21 Nisan 2011, 23:10:23Alıntı yapılan: ugurcan_20 - 21 Nisan 2011, 22:46:00Abi zamanın olursa gider sanayide beraber kestiririz kökü ben kendim gidersem pek dinleyeceklerini sanmıyorum Ya da zaman bulup babamla gidersek kargo sanada gelir Saygılar... Bana bi küfür etmedikleri kalmıştı Alıntıhayırlısı kardeşim sorun değil bende yeterince kök var eğer stabilize edemessen bana gönder hepsini stabilize eder gönderirirm 500 ve üzeri bıcağa yetecek ceviz köküm var sanki imalat yapıyorum Abi 10 bıçaklık bana postalasan kaça patlar bize ?Küfür ederlerse endüstri mesleği kapısının önüne yığarım Şaka bir yana beni hiç dinlemezler 16 yaşındayım ama 14 gibi gösteriyorum Saygılar... ben den bıktıklarına işimi hemen yapıp veriyorlar hızlı ve kaliteli olarak. dürüst ve mesleğini seven bir sanatkar bulursanız sizinle ilgilenir bence ama kaldıkı benim biraderde sizinle yaşıt oda aynı cok cabuk pes etmeyin arayış içerisinde olun yaklaşım cok önemlidir kesim için marangoza gittiğinizde okul kıyafeti ile gidip abi dersim var şunların kesilmesi lazım birde pulanyadan ince gecilmesi lazım dedinizmi anında yaprlar asnaflar calışkan öğrencileri severler
Yani marangoza gittiğimde "1cm kalınlığında planyada" kesilecek mi demeliyim?Saygılar...
Ben olsam 1 cm kestirmem, kimi saplarda ahşap komple kullanılabilir bu nedenle 2-2.5cm kestirmek bence daha uygun olur, en azından hareket alanın genişler.