Bıçak Sanatı - Forum

W2 Dişbudak

Ynt: W2 Dişbudak
« Yanıtla #40 : 28 Şubat 2016, 23:21:03 »
Çok teşekkür ederim, sağolun

Hocam elinize sağlık. Yine bir güzellik yeni bir güzellik :)
Affınıza sığınarak Hocam sapın serçe parmağının geldiği alt kısımların daha oval olması hem görsellik hemde kullanış açısından daha uygun olmaz mı acaba.
Mehmet, bıçağın sapında altta ve üstte çok oval bir hareket olmadığından oraya da öyle birşey yapmadım, "aklına geldi de mi yapmadın" dersen hiç kıvırtmadan söyleyeyim, aklıma da gelmedi  ^-^  aslında şöyle oluyor, bıçağı yaparken kafamda namluya ilişkin birşeyler oluyor ama sapa ilişkin hiçbir şey olmuyor, o yolda şeklini alıyor biraz. Ardından kaba haldeyken elime alıp tutuyorum bakıyorum aksilik yok devam ediyorum. Ortaçağ da kılıç kullanmasını istemedikleri adamın serçe parmağını keserlermiş, ben de onlar için yaptım diyeyim bari de durumu kurtarmış olayım  :D sağolasın.

atikmehmet

• 1213
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #41 : 28 Şubat 2016, 23:33:27 »
Mehmet, bıçağın sapında altta ve üstte çok oval bir hareket olmadığından oraya da öyle birşey yapmadım, "aklına geldi de mi yapmadın" dersen hiç kıvırtmadan söyleyeyim, aklıma da gelmedi  ^-^  aslında şöyle oluyor, bıçağı yaparken kafamda namluya ilişkin birşeyler oluyor ama sapa ilişkin hiçbir şey olmuyor, o yolda şeklini alıyor biraz. Ardından kaba haldeyken elime alıp tutuyorum bakıyorum aksilik yok devam ediyorum. Ortaçağ da kılıç kullanmasını istemedikleri adamın serçe parmağını keserlermiş, ben de onlar için yaptım diyeyim bari de durumu kurtarmış olayım  :D sağolasın.
:) Estağfrullah Hocam zaten herhaliyle çok güzel zaten. Belki kendisiyle yüzyüze görüşme imkanımızda olur. O zaman bakarız serçe parmağı olanlarda kullanabiliyorlar mı  :)
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

bekir polat

• 333
  • Meslek: makine teknikeri
  • Yer: kayseri/melikgazi
« Yanıtla #42 : 06 Mart 2016, 19:46:12 »
Hocam çok güzel ve harika  olmuş elinize sağlık .
« Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 19:48:06 Gönderen: bekir polat »
YÜKSEK TEPELERE KARTAL DA ÇIKAR, BAZEN YILAN DA ÇIKAR AMA KARTAL YÜKSELEREK YILAN SÜRÜNEREK ÇIKAR

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #43 : 06 Mart 2016, 20:44:04 »
bu tarz işlerin artık sizin elinizden çıktığı imza olmasa bile baktığımda oo Sefa Çabuk mu yaptı o bıçağı diyebileceğim bıçaklardan birisi olmus gerçekten eline sağlık hocam.

« Yanıtla #44 : 06 Mart 2016, 20:50:00 »
Çok sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim .

Brac

• 624
  • Burak/1984/İstanbul
  • Meslek: Endüstriyel ve Mekanik Tasarım
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #45 : 15 Mart 2016, 08:44:28 »
Elinize sağlık Sefa hocam bıçak çok güzel olmuş elinize sağlık malzeme kullanımı uyum oranı yüzde 100 :D elinize sağlık  :2up

« Yanıtla #46 : 15 Mart 2016, 13:57:59 »
Çok teşekkürler Burak, sağolasın.

Erdem Kırca

• 859
  • Meslek: İşçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #47 : 15 Mart 2016, 18:19:30 »
Elinize sağlık  :2up
Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Mevlana

vedatgizlenci

• 309
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Bursa Mudanya
« Yanıtla #48 : 15 Mart 2016, 18:41:19 »
Sefa Hocam emeğine sağlık. Yine bir klasik olmuş.

« Yanıtla #49 : 15 Mart 2016, 19:39:35 »
Güzel sözler için çok teşekkürler ..