Tarık Bey Çalışmalarınız gerçekten güzel. Kılıfta ayrı güzel olmuş. Benim bu tip kılıflar favorimdir. Elinize sağlık.
On numara olmuş, elinize sağlık.
Eline saglik Tarik cok guzel olmus Selamlar
Tarık ustam yine cçok güzel olmuş.M390 hastasiyim ). Namluyu kumladiniz mi ? Kabzede ne kullandınız cçok güzel parliyor...
Ellerine sağlık dostum. Tornayı sattın galiba.
eline sağlık hemşerim bunları kaybetmede balıkesire gelince iyice bi sevelim
Şu kibarlığa bak arkadaş ya harika.. hele kılıf
Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 24 Şubat 2016, 22:53:57Şu kibarlığa bak arkadaş ya harika.. hele kılıf tam bunları yazacaktım ben de... yani bu kadar zarif bıçakları nasıl yapıyorsun anlamıyorum. ellerine sağlık
Elinize sağlık Tarık ustma herşeyiyle süper olmuş
Kusursuz bir çalışma olmuş ustam kabze rengi ve desenleri çeliğe çok yakışmış. M390 gibi bir çeliğe hakkını vermişsin emeğine sağlık.
Tarık eline sağlık çok güzel olmuş ama ben kabzeye ayrı bayıldım
Alıntı yapılan: emin albayrak - 25 Şubat 2016, 10:07:22Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 24 Şubat 2016, 22:53:57Şu kibarlığa bak arkadaş ya harika.. hele kılıf tam bunları yazacaktım ben de... yani bu kadar zarif bıçakları nasıl yapıyorsun anlamıyorum. ellerine sağlık dimi abi oldu bu tarık oldu daha yeniyim acemiyim falan diyo ama oldu yani sallasan düşecek dibine ama '' bsf'' forum farkı var tabi acemiye bile nasıl bıçaklar yaptırıyo maşallah
Daha yeni farkettim, diğeri de M390 olunca karıştı demek ki Bıçak, sap, kılıf hepsi birbirinden şahane ellerin dert görmesin.