Profili lazerde kestir.Ağız açmaya birine gönder.Isıl işleme birine gönder.Kabza takmaya birine gönder.Kutuya koy buyur sana bıçak.
Bence burada bunca zamandır paylaşılmamasının sebebi üretici olmamasıdır.
Alıntı yapılan: ecorotti - 23 Şubat 2016, 10:34:42Bence burada bunca zamandır paylaşılmamasının sebebi üretici olmamasıdır.Bizim kursa biri getirmişti. Firma sahibi ahbabıymış galiba. Kendisine hediye edilen bıçağıda gösterdi. Temiz işçlikli bir bıçak hem namlu hem sap hoşuma gitti. Çeliği sordum ithalmiş falan dedi numarasını bilmiyormuş. Yalnız bir şehirden özel usta getirtti dedi. Eğer öyleyse bu işlemleri atölyesinde yaptıyormuş gibime geliyor Deniz Abi.
Alıntı yapılan: atikmehmet - 23 Şubat 2016, 11:37:36Alıntı yapılan: ecorotti - 23 Şubat 2016, 10:34:42Bence burada bunca zamandır paylaşılmamasının sebebi üretici olmamasıdır.Bizim kursa biri getirmişti. Firma sahibi ahbabıymış galiba. Kendisine hediye edilen bıçağıda gösterdi. Temiz işçlikli bir bıçak hem namlu hem sap hoşuma gitti. Çeliği sordum ithalmiş falan dedi numarasını bilmiyormuş. Yalnız bir şehirden özel usta getirtti dedi. Eğer öyleyse bu işlemleri atölyesinde yaptıyormuş gibime geliyor Deniz Abi. Deniz beye kulak verin
Murat Bey İlke bıçakcılığı biliyorum. Face den de yaptıklarını görüyorum. Daha önce konuştuğumda atölyesinin olduğunu ama atölyede görüşme yapmadığını belirtmişti. Yaptığı bıçaklar belli standart işler. Yani belli modelleri var. onları satıyor. ama ben üretim ile ilgili herhangi bir şey görmedim. Çelik olarak 440 b olabilir. Tam hatırlayamadım.
Alıntı yapılan: adem42 - 23 Şubat 2016, 09:26:47Murat Bey İlke bıçakcılığı biliyorum. Face den de yaptıklarını görüyorum. Daha önce konuştuğumda atölyesinin olduğunu ama atölyede görüşme yapmadığını belirtmişti. Yaptığı bıçaklar belli standart işler. Yani belli modelleri var. onları satıyor. ama ben üretim ile ilgili herhangi bir şey görmedim. Çelik olarak 440 b olabilir. Tam hatırlayamadım.Adem bey geçenlerde bir paylaşımda 420 Hc yazmıştı çelik için ama hepsi bu çelikten mi yoksa farklımı bilmiyorum.