Bu süper olmuş ustam. Ayrıca fotoğraflar içinde teşekkür ederim. Gözlerim bayram etti.
ya hadi elimizden bişey gelmeden bişey demiyim diyorum yapıyosunuz böyle güzel bıçağı mecbur yorum yazmak zorunda kalıyorum şaka bir yana muhteşem olmuş. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. tabi en çok ta tarık ustanın...
of of of neler olmuş neler harıka görünüyor gercekten tebrıkler elinize kolunuza saglık
Elinize sağlık
Tarık ellerine sağlık gözlerim bayram etti
Eline sağlık Tarık usta döktürmüşsün yine.
Off of,bu ne güzellik! Namlunun formu,karbonla kırmızı linerin güzelliği,gravür ayrı bir sanat eseri zaten. Ne diyeyim kusursuz
Havlu atıyorum kardeşim sizle yarışılmaz.
Abi harika olmuş ya kıskanmamak elde değil güle güle kullan
Ne yazayım ne yazayım derken aklıma bu balık olayını bıçaktaki tamga olayına girmen geldi.Yap kardeşim bunu Bıçağa yazacak tek kelime belisimooooo
Alıntı yapılan: Aykut Yaren - 22 Şubat 2016, 22:33:37Ne yazayım ne yazayım derken aklıma bu balık olayını bıçaktaki tamga olayına girmen geldi.Yap kardeşim bunu Bıçağa yazacak tek kelime belisimooooo Tamga olayım yakında çözülüyor Aykut Abi. Bu bıçaktaki balıkta aklıma gelmedi değil fakat daha profesyonel bir yardım alayım dedim. Bakalım kısmet önümüzdeki günlerde bunu da paylaşırım. . Hazır tamgam çıkınca öğrendiğim sırları uygulama vaktide geliyor