eline koluna saglık harıka gorunuyor ozelıkle sap bıde ılerde kılıf yapıcak olursam magnezyum çubugu yerıne 1 tl lık tokai cakmak yerş yapıcam fantezi benım degilmi
Hasan Eline sağlık Gündüz telefonda face'den gördüm beğendim.Akşam pc'den bakayım dedim Daha da beğendim.Şu m390'a çok gıcık oluyorum daha elime geçmedi ondan herhalde .Tebrik ediyorum Hocam . Bir naçizane fikir sunmak istiyorum.Eksiklik veya herhangi bir eleştri değildir.Çelik beyaz sap beyaz olunca araya renkli bir liner olabilir mi ? Çelik ve kabzenin rengini tam bölerek belirtmek amaçlı.Volkan kardeşimizde dikiş ipleri ile bir kombi yapardı hani.Bu haliyle de sadeliğinin güzelliğide var yani
göz kamaştırıcı resmen, eline sağlık. sahibine hayırlı olsun.
Ellerine sağlık. Çok çok güzel olmuş.
Ne desem bilemedim. Yayınladığından beri düşünüyorum.Hıh aklıma geldi Ne kadar tembel adamsın bu kılıfı yapalı ne kadar zaman oldu daha yeni mi bitiriyorsun bıçağı ? Ellerin dert görmesin gardaşım. En kötü işin böyle olsun.
havalar ısındı forum hızlandı güzel eserler ortaya çıkmaya başladı..hasan ustam ellerine sağlık bütün eserlerin birbirinden güzel.çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
Bu bıçaklarda açık renk kabzayı seviyorum. Eline saglık ustam
Volkan ustamizinda evlerine ssağlık kkılıf çok güzel olmus
Alıntı yapılan: MURAT EGER - 16 Şubat 2016, 10:48:50havalar ısındı forum hızlandı güzel eserler ortaya çıkmaya başladı..hasan ustam ellerine sağlık bütün eserlerin birbirinden güzel.çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Eyvallah murat hocam ustalarımızın maşallahı var çok hızlılar Alıntı yapılan: Emrah - 16 Şubat 2016, 13:27:37Bu bıçaklarda açık renk kabzayı seviyorum. Eline saglık ustam Teşekkürler emrah ustam aslında bende koyu renk kabzayı daha çok yakıştırıyorum Alıntı yapılan: Ersin7500 - 16 Şubat 2016, 19:17:46Volkan ustamizinda evlerine ssağlık kkılıf çok güzel olmus Sağolsun volkan kardeşim her hususta yardımcı oluyor bana e kılıfıda güzel yapıyor daha ne olsun
Çok güzel görünüyor gayet şık olmuş.
Ellerine emeğine sağlık Hasan hocam
çoğu dağbayır bıçağındaki takozumsu hava bu bıçakta yok.bıçak gerçekten zarif ve şık duruyor elinize sağlık