Bıçak Sanatı - Forum

Zımpara Tedariği

forester

• 307
  • Murat pekdemir-1975
  • Meslek: müzmin işsiz ...
  • Yer: Ankara
Ynt: Zımpara Tedariği
« Yanıtla #80 : 09 Mart 2016, 19:17:45 »
Sipariş verdiğim zımparalar elime ulaştı. Daha yeni bu zımparalarla başlıyorum makine kullanmaya hatta bugün denedim seramik olanları sadece bana süper geldi, teşekkür ediyorum. Hayırlı satışlar.

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
  • Meslek: Zımparacı
  • Yer: Gaziantep
« Yanıtla #81 : 09 Mart 2016, 19:25:40 »
Sipariş verdiğim zımparalar elime ulaştı. Daha yeni bu zımparalarla başlıyorum makine kullanmaya hatta bugün denedim seramik olanları sadece bana süper geldi, teşekkür ediyorum. Hayırlı satışlar.

Güle güle kullanın.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Hizli makineler icin ve Metal için seramik doğru seçim.
Endüstriyel Zımpara Çözümleri                www.azim-zimpara.com

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #82 : 29 Mart 2016, 12:01:27 »
Arkadaşlar Merhaba,

Forumda birkaç arkadaş spira bant zımpara talebinde bulundu. Üretim adetleri yüksek olduğu için bunlarla alakalı stok yapma kararı aldım.

minimum 15mm çap yapabiliyorum. daha küçük çaplar içinde tedarik edeceğim. 15mmx30mm  20x30 25x30 40x30 50x30 ölçülerinin tüm kumlarından yapabilirim. 

bu ürünü kullanan ve tedarik etek isteyen arkadaşlar ölçü ve kum aralıkları ile ilgili görüşlerini taleplerini buradan yazarsa bana yardımcı olurlar.

biz kalıpçılara genelde 40 kum ve 80 kum yapıyoruz. bıçakta hangi kumlar ihtiyaç duyulur açıkçası bilmiyorum.

yardımlarınız için teşekkürler.

casper73

• 130
  • Meslek: uzman
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #83 : 29 Mart 2016, 14:59:53 »
Arkadaşlar Merhaba,

Forumda birkaç arkadaş spira bant zımpara talebinde bulundu. Üretim adetleri yüksek olduğu için bunlarla alakalı stok yapma kararı aldım.

minimum 15mm çap yapabiliyorum. daha küçük çaplar içinde tedarik edeceğim. 15mmx30mm  20x30 25x30 40x30 50x30 ölçülerinin tüm kumlarından yapabilirim. 

bu ürünü kullanan ve tedarik etek isteyen arkadaşlar ölçü ve kum aralıkları ile ilgili görüşlerini taleplerini buradan yazarsa bana yardımcı olurlar.

biz kalıpçılara genelde 40 kum ve 80 kum yapıyoruz. bıçakta hangi kumlar ihtiyaç duyulur açıkçası bilmiyorum.

spiro bantın temin edilmesi gayet mantıklı. dremelden bi miktar kurtulmuş oluruz böylece.
kabza ve oyuk işleri için kullanmayı düşünüyorum.
 bu arada sipariş ettiğim bant zımparalarımı teslim aldım. bu aşamada çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #84 : 29 Mart 2016, 15:12:11 »
Arkadaşlar Merhaba,

spiro bantın temin edilmesi gayet mantıklı. dremelden bi miktar kurtulmuş oluruz böylece.
kabza ve oyuk işleri için kullanmayı düşünüyorum.
 bu arada sipariş ettiğim bant zımparalarımı teslim aldım. bu aşamada çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

Memnumiyetiniz için teşekkür ederim.

spira bant konusunda da bantlar gibi aynı gün sevkiyat yapacak stoğuda yapacağım üretim planıma aldım.

teşekkürler.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #85 : 29 Mart 2016, 15:14:55 »
Arkadaşlar Merhaba,

Fatih Bey bizler adına sevindirici bir gelişme bu, teşekkür ederiz. Dremel kullanıcılarının çoğunlukta olduğunu tahmin ediyorum... Dremel malum 13 mm göbek ve 3.2 mm mil kullanıyor. Buna uygun bir zımpara veya 15 mm zımparaya ve aynı zamanda Dremel'e uygun bir göbek temin edebilir miyiz?
Sanırım 60-80-100-120 kumlar birçoğumuzun işini görecektir.
I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #86 : 29 Mart 2016, 15:23:34 »
Arkadaşlar Merhaba,

Fatih Bey bizler adına sevindirici bir gelişme bu, teşekkür ederiz. Dremel kullanıcılarının çoğunlukta olduğunu tahmin ediyorum... Dremel malum 13 mm göbek ve 3.2 mm mil kullanıyor. Buna uygun bir zımpara veya 15 mm zımparaya ve aynı zamanda Dremel'e uygun bir göbek temin edebilir miyiz?
Sanırım 60-80-100-120 kumlar birçoğumuzun işini görecektir.

teşekkür ederim Hocam.

13mm ölçü yok  12x30mm gibi bir ölçü var bunun için mestaklaşlarımdan temin etmem gerekiyor. diğer 15mm den sonrakiler benim için problem değil.

aslında 12 mm de yapabilirim ama makinem çok uzun olduğu için keserken spirolar zarar görüyor.

ayrıca bunların kauçuk takozlarınıda temin edebilirim.

dileyene takılacak aparatınıda sunacağım.

selimerd

• *
  • 46
  • Meslek: BANKACI
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #87 : 30 Mart 2016, 15:01:12 »
azim zımparadan bende alış veriş yaptım  gerçekden işini düzgün yapan nadir esnaflardan. ben olaya hiç hakim değilken sadece bir kaç yazışma ve telefon ile ne anlatmaya çalıştığımı tam anlayıp verdiğim ücretden çok daha fazlasını tam zamanında gönderdi sağolsun.
ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #88 : 30 Mart 2016, 15:08:35 »
azim zımparadan bende alış veriş yaptım  gerçekden işini düzgün yapan nadir esnaflardan. ben olaya hiç hakim değilken sadece bir kaç yazışma ve telefon ile ne anlatmaya çalıştığımı tam anlayıp verdiğim ücretden çok daha fazlasını tam zamanında gönderdi sağolsun.

TEŞEKKÜR EDERİM.    :2up

raskolnikov

• 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
« Yanıtla #89 : 25 Nisan 2016, 16:26:05 »
Fatih Bey'e hızlı dönüşü için çok teşekkür ediyorum. Bu devirde işini iyi yapan esnaf bulmak çok zor.
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #90 : 25 Nisan 2016, 16:28:09 »
Fatih Bey'e hızlı dönüşü için çok teşekkür ediyorum. Bu devirde işini iyi yapan esnaf bulmak çok zor.

Teşekkür ederim Mürsel Bey kargonuzu verdim. Güle güle kullanın.

raskolnikov

• 189
  • Mürsel ERDOĞAN
  • Meslek: avukat
  • Yer: nevsehir
« Yanıtla #91 : 27 Nisan 2016, 15:06:49 »
Sevgili arkadaşlar120 kum seramik zımparayı denedim adeta çeliği eritiyor hiç bastırmaya  gerek kalmıyor. Ayrıca haha önce egesan zımbara kullanmıştım, zımpara üst üste yapıştırılmıştı, makinalı tüfek gibi vuruyordu. Azim zımpara da 12o kumda vurma  yok. 600 kum Alox ta ise bir miktar vuruntu var. Seramiklar müthiş herkese tavsiye ediyorum.
                                                                                                                                          Mürsel
Baş eğmedik edaniye ikbal ü cah için

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #92 : 27 Nisan 2016, 15:16:07 »
Sevgili arkadaşlar120 kum seramik zımparayı denedim adeta çeliği eritiyor hiç bastırmaya  gerek kalmıyor. Ayrıca haha önce egesan zımbara kullanmıştım, zımpara üst üste yapıştırılmıştı, makinalı tüfek gibi vuruyordu. Azim zımpara da 12o kumda vurma  yok. 600 kum Alox ta ise bir miktar vuruntu var. Seramiklar müthiş herkese tavsiye ediyorum.
                                                                                                                                          Mürsel

Mürsel bey Beğeniz için Teşekkür ederim. İnce kumlarda vuruntu tüm bantlarda olabilir. Benim tavsiyem ince kumlarda makinenizin gergisini biraz gevşek bırakın çok gerdirmeyin yani. Vuruntu problemizni kalmayacaktır.

adem42

• 647
« Yanıtla #93 : 29 Nisan 2016, 09:25:13 »
Fatih beyin gönderdiği mavi renkli zımparayı denedim dün akşam. 15 gündür boşuna diğer zımparalarla uğraşıyormuşum.  :'( bir gecede 15 günlük çalışmadan daha fazla iş yaptım. Denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim. Ne zımparası olduğunu bilmiyorum ama Fatih beye teşekkür ederim.  :2up

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #94 : 29 Nisan 2016, 09:30:00 »
Fatih beyin gönderdiği mavi renkli zımparayı denedim dün akşam. 15 gündür boşuna diğer zımparalarla uğraşıyormuşum.  :'( bir gecede 15 günlük çalışmadan daha fazla iş yaptım. Denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim. Ne zımparası olduğunu bilmiyorum ama Fatih beye teşekkür ederim.  :2up

Mavi renkli olanlar zirkonyum Adem usta. Aşındırıcılığı gayet iyidir.

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #95 : 29 Nisan 2016, 10:32:09 »

Adem Bey teşekkür ederim güle güle kullanın.

Seramiğide denemelisiniz.

ozturkvlkn

• *
  • 40
  • Meslek: inşaat
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #96 : 01 Mayıs 2016, 14:27:30 »
belki konu dışı ama kusura bakmayın

banz zımparayı makinaya taktığım zaman ek yerinden ciddi anlamda hem ses hemde taşlama yaptığım malzemeye darbe oluyor nedeni nedir acaba

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
« Yanıtla #97 : 01 Mayıs 2016, 14:33:11 »
belki konu dışı ama kusura bakmayın

banz zımparayı makinaya taktığım zaman ek yerinden ciddi anlamda hem ses hemde taşlama yaptığım malzemeye darbe oluyor nedeni nedir acaba

Yapıştırma yeri kalındır. Vurma yapıyordur. Tamir etmek için bize gonderebilir siniz.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
« Yanıtla #98 : 30 Mayıs 2016, 17:50:49 »
Sonunda Seramikleri ben de deneyebidim.
Gerçekten çok farklı bir performansı var.
Fatih beye, foruma katkısı için tekrar teşekkür ediyorum.
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

mehmet_

• 1011
« Yanıtla #99 : 30 Mayıs 2016, 18:12:00 »
Uzun zaman önce almıştım seramikleri. Adah dün deneme fırsatım oldu. Zirkonyumun agresif olduğunu düşünüyordum... Seramik çok acayip bir şeymiş  C:-) Anlık dalgınlık, bıçağın tümden eriyip gitmesine yol açabilir :)
Bilseydim tüm siparişi seramik verirdim  O0
Şiddetle tavsiye ederim  :2up

I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception.

https://www.instagram.com/atolye_dervis/