eline sağlık abi çok güzel
yanlız bu ayıyı boğmaz lime lime doğrar.. 
Yok beya, ayıya o kadar yaklaşabilecek delikanlı var mıdır ki
Benimki isim sadece, seviyorum AGRESİFLİĞİ 
eline sağlık ustam

Teşekkür ederim 
Ya ayıyı boşverin de, bugün dışarıdan eve geldim bir baktım ki bizim bahçede iki tane başıboş Senin Barut un yetişkini
Biri siyah diğeri kahverengi kırçıllı, hoşt moşt dedim bana diklendiler beni eve sokmamaya kararlılar. Tasmaları var ama sahipleri yok, kirişi kırmışlardı anlaşılan, bir ara başka şeyle ilgilendiler bende fırsattan yararlanıp içeriye girdim nervürlü demir vardı her ihtimale karşı elime aldım bu arada. Ama Allahtan aramızda arbede çıkmadı. Tırstım hafif 
Geçmiş olsun Sefa ustam, tedbirli olmak faydalıdır fakat 2 tane olması da kötüymüş

Sürü pisikolojisi ile hareket ediyorlar. Allah muhafaza biri saldırsaydı emin ol diğeri daha beter saldırırdı. Verilmiş bir sadakan varmış

Soytük ustam eline sağlık ,hayırlı olsun abi çırağı yetiştirmeye başladın o zaman :Dartık çırakda yetiştiğine göre işler hafifler
Sefa ustam geçmiş olsun ayrıca
iki tane olunca ayrıca birbirlerini tetikliyorlar biri havladığı zaman diğeri atağa geçebiliyor reflex olarak, iyi ki dikkatleri dağılmış.
Teşekkür ederim Burak kardeşim , yok daha çok ekmem yemesi lazım, iki çekiç sallıyor yoruldum diyor
ustam yine süper bir çalışma. Tarz sizinle okadar bütünleşti ki, birilerinin elinde görsek direk sizin olduğunu anlarız.
Çok teşekkür ederim