Bıçak Sanatı - Forum

bıçaklarımdan utanıyorum

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: bıçaklarımdan utanıyorum
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2016, 17:59:08 »
az once baktım tipi güzel duruyor 140 metre balon atıslarını ızledım yakısıklı duruyor ama ben yınede Hatsan dıyorum  O:-) mesela BT65 elite  ::)
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2016, 18:11:18 »
10 yıldır model ucak yapar uçururum ağzı acik hayranlıkla izleyenlerin fiyatını duyunca salak mısın dediğine defalarca şahit oldum.kamp isine gireyim tatilimi kamp yaparak geçireyim dedim oteller ne güne duruyor dediler.atv almak istedim o fiyata Şahin al yaz kıs binersin dediler.bu okçuluk sanirim Bicak sevenlerin ortak merakı okçuluk yapmak istedim başlamadan bitti.motosikletim var simdi artist mısın derler diye gunluk kıyafetlerle biniyorum ceketi pantolonu ayakkabısı ayri bunun diyemiyorum.rubik küpüne merak saldım.onu bile eline alıp yapamayınca bos adam isi bu dediler.

Size bıçaklar Hakkında eleştiri yapan kişiye siz hangi hobiyi yapiyorsunuz ne önerirsiniz diye sormak lazım . Hemde en entel tavrınizla sormalisiniz ben baska turlu açıklamayı cok denedim yapamadım.baska bir hobisi olan bu soruyu sormaz cunku hobi neden yapılır bilir .

:-\ Çevrenizdekilerin hayatları utanılacak derecede boş yada size takılmayı seviyorlar. Ciddiyseler kendinize yeni bir çevre yapabilir yada araya mesafe koyabilir, onlara tepeden bakabilirsiniz. Takdirinizi kazanmaya çalışırlarsa ellerine zımparayı tutuşturuverin.

En güzel çevreyi en çok cesaret ve emek gerektiren ilgi alanlarında bulabilirsiniz. Motosiklet olsun bıçak yapımı olsun çevre seçimi için iyidir.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2016, 18:38:57 »
Aynen bu sekilde hobi de neymiş Bicak lazımsa git çarşıdan al :D ısın tuhaf tarafı sen bıçağını anlatmaya basla hemen derler benim de bi bıçağım vardı şöyleydi böyleydi 😀😀
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2016, 22:42:20 »
Eylem beyin dediği gibi boş hayatta sabahtan akşama örneğin okeyle vakit harcanır ama satranç olursa garip garip bakarlar asıl sorun kafa patlatılmasıdır ve buna herkes gelemez. Belki fazla genel olacak ama hobisi olan insan kendisiyle barışık olan insan demektir, cesur insan demektir becerikli ve kendisine güvenen insan demektir. Yani yolun sonunu görmeden yola çıkabilendir. İnşallah haddimi aşmamışımdır.