Bıçak Sanatı - Forum

bıçaklarımdan utanıyorum

tzcn23

• **
  • 80
  • Meslek: paramedik
  • Yer: istanbul
bıçaklarımdan utanıyorum
« : 24 Ocak 2016, 19:04:46 »
herkese hayırlı akşamlar  uzun bir süredir forma giremedim  ve hazır girmişken birkaç dert yanmak istedim sizlere :D opinal marttiini bora  yerli çakılar derken  bizim bu hastalığımız iyice sardı beni  fakat etraftan dikkat cekmeye de başladı artık aldığım her bıçağın çakının fiyatını sorup kim bilir nekadar para verdin yine, safmısın olum sen  kafayı yemişsin gibi  birsürü laf işitiyorum ::)  başlarda aldırmasamda  artık bıçaklarımı saklar olum herkes bilir  uzerimde ufakta olsa kesici birşeyler oldugunu ve ihtiyaç olduğunda ilk bana bakarlar  :2up ama artık yok uzerimde gibi yalanlar söylüyorum çünkü çakıyı bıçağı gören hastalığımdan ötürü enayi muamelesi yapıyor :'( :'(

ömer mazık

• *
  • 59
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Sanliurfa
Ynt: bıçaklarımdan utanıyorum
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2016, 19:17:49 »
Sizin başınıza tek gelmiyor aynısını Bende yaşıyorum daha dogruusu bıçak yapma hobisine tutuldum diye arkadaşlarım benle dalga geçiyorlar daha önce okculukla uğraştım oklarını kendim yapıyordum yine dalga geçenler oluyordu ama foruma takildikca bisiler yaptıkça kendimi çok mutlu hissediyorum buda herşeyi unutturuyor. ;)

tzcn23

• **
  • 80
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2016, 19:23:58 »
hocam okçuluğa bende merak sardım  300 400 tl civarında bir yay satın aldım ama gel gör ki etrafa bu tutkuyu anlat   ::)
bıçakların fiyatının 3te biri fiyatına almiş gibi bi rakam söylüyorum genelde ;) ama o bile saf konumuna düşürüyor  :))

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2016, 19:25:12 »
AYNISI BENDE YASIYORUM BICAK YAPARKEN DELIMISIN DERLER BICAK TASIRKEN TEHLIKELISIN DERLER AMA KIMSEYI TAKMIYORUM  BICAGI BIRILERINI DESMEK ICIN TASIMIYORUM YAPTIGIM BICAKLARDA GENELDE EVDE
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

tzcn23

• **
  • 80
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2016, 19:29:47 »
AYNISI BENDE YASIYORUM BICAK YAPARKEN DELIMISIN DERLER BICAK TASIRKEN TEHLIKELISIN DERLER AMA KIMSEYI TAKMIYORUM  BICAGI BIRILERINI DESMEK ICIN TASIMIYORUM YAPTIGIM BICAKLARDA GENELDE EVDE
abi ben burdan aldığım gaz ve hevesle internetten verdim  malzeme siparişini bir çelik bir geyik boynuzu falan  çizdim ettim başladım çeliği yontmaya  22 yaşındayım babam saçma sapan işlerle uğraşıyon diyor  hadi onu duymamazlıktan geliyorum ama sade babam değilki  bıraktım yarım bir şekilde yatıyor kenerda malzemeler

ömer mazık

• *
  • 59
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Sanliurfa
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2016, 19:34:41 »
Valla ben artık alıştım yayım ve oklarim evde duruyor ilerde temren(ok ucu) yapmayı düşünüyorum millete bakmayın takmayin içinden geçeni seni ne mutlu ediyorsa onu yapican

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2016, 19:45:25 »
aman kardeşim hiç taviz vermeyin, bir yaptığınız gayri ahlaki bir iş değil olmadıktan sonra evliyseniz çoluğun-çocuğun rızkından kesmedikten sonra hiç kimsenin söz söyleme hakkı yok. Bende zaman zaman böyle müstehzi ifadelerle karşılaşıyorum ilk önce duymazdan geliyorum daha fazla ısrarda "sen anlamassın" duyuyor. sonrada kalp kırdığım için üzülüyorum amma alttan alsam o beni daha çok üzecek. sorunun  iyi niyetli olduğunu düşünürsem o zaman başka...

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2016, 19:59:37 »
aman yanlış anlaşılma olmasın büyükleriniz müstesna

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2016, 22:32:04 »
Kimseye bir şey anlatmayın. Bir şeyleri birilerine açıkladığınızda emsal vererek onlara size hesap sorma hakkını vermiş oluyorsunuz.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2016, 23:07:43 »
Ben en çok ilk başta, bu işler boş deyip sonra birtane de bana yapsana diyenlere tav oluyorum  :D Şükür bir iki kişi hariç olmadı ama yinede sinir bozucu o yüzden ağırdan satın kimseye bıçak nedir,, neden yapıyoruz anlatmak zorunda değiliz Eylem Ustanın da dediği gibi :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2016, 08:31:06 »
Kardeşim bu senin hayatın, senin paran senin önceliklerin. Bunları başkasının belirlemesine izin verirsen onlar mutlu sen üzgün olursun. Bende dalgıçlık var paraşüt var yamaç paraşütü var amatör telsizcilik var okculuk var havalı tüfek var airsoft var kampçılık var bıçak yapmayada çalışıyoruz. Millete kulak assaydım bunlar hep hayallerimde kalırdı.
Sen bak keyfine bugün en güzel bıçağını taşı yanında kullanırken zevkini çıkar, yarına sağ çıkacakmıyız Allah bilir.
Erkan Mutlu

haci

• *
  • 22
  • Meslek: elektrik
  • Yer: malatya
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2016, 21:16:13 »
Arkadaslar merhaba;
Bu bicak yapimina tasinmasina yada almaya kizanlar dalga gecenler ilk firsatta yada bicak lazim oldugunda yine bize gelirler
bu hep boyle olur onun icin bicak candir gerisi heyecan. Bosverin yapmaya ve tasimaya devam.

borakent

• 527
  • Meslek: Psikolojik Danışman
  • Yer: Antakya
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2016, 22:16:26 »
Aynı problem bende de mevcut. En son Bauhaus'tan Mora - Robust aldım, yağladım ve kaldırdım. Ev halkından kimsenin haberi bile olmadı, kampa giderken gizlice çıkarmayı planlıyorum. ;D
Sizin başınıza tek gelmiyor aynısını Bende yaşıyorum daha dogruusu bıçak yapma hobisine tutuldum diye arkadaşlarım benle dalga geçiyorlar daha önce okculukla uğraştım oklarını kendim yapıyordum yine dalga geçenler oluyordu ama foruma takildikca bisiler yaptıkça kendimi çok mutlu hissediyorum buda herşeyi unutturuyor. ;)
Okçulukla ben de ilgileniyorum ve ok yapımı ile ilgili paylaşacaklarınız olursa hevesle beklerim. O konu hakkında uzun süre araştırma yaptım, sonra 6 TL'ye bulduğum oklardan daha düşük maliyet hesaplayamayınca vazgeçtim. İleride maddi konulara takılmadan, zevk için yapmak isterim ama...

doctore

• 203
  • Yer: kayseri
« Yanıtla #13 : 26 Ocak 2016, 03:44:23 »
Hobiler ;kolleksiyonlar ilgilenenlere çok para harcatır..bu konulara yabancı olanlar için bu garip bir durumdur.. onlar için angaryadır bu işler..anlayamazlar :)

Barbaros Tütüncü

• *
  • 6
  • Meslek: kamu
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2016, 22:59:13 »
Ben bi benim hanımı takarım gerisi umrumda olmaz. Onunla da anlaşma yaptık, ben onun aldığı çanta ve ayakkabılara karışmıyorum o da benim bıçaklarıma :2up

ginelli

• *
  • 19
  • Yaşar Yılmaz
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #15 : 06 Mayıs 2016, 04:37:09 »
Başlığı görünce, çok şekilsiz bıçaklar yapıyorsunuz sandım :D

Alemencik

• **
  • 76
  • Meslek: Uzman cavus
  • Yer: Sirnak
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2016, 17:08:41 »
10 yıldır model ucak yapar uçururum ağzı acik hayranlıkla izleyenlerin fiyatını duyunca salak mısın dediğine defalarca şahit oldum.kamp isine gireyim tatilimi kamp yaparak geçireyim dedim oteller ne güne duruyor dediler.atv almak istedim o fiyata Şahin al yaz kıs binersin dediler.bu okçuluk sanirim Bicak sevenlerin ortak merakı okçuluk yapmak istedim başlamadan bitti.motosikletim var simdi artist mısın derler diye gunluk kıyafetlerle biniyorum ceketi pantolonu ayakkabısı ayri bunun diyemiyorum.rubik küpüne merak saldım.onu bile eline alıp yapamayınca bos adam isi bu dediler.

Size bıçaklar Hakkında eleştiri yapan kişiye siz hangi hobiyi yapiyorsunuz ne önerirsiniz diye sormak lazım . Hemde en entel tavrınizla sormalisiniz ben baska turlu açıklamayı cok denedim yapamadım.baska bir hobisi olan bu soruyu sormaz cunku hobi neden yapılır bilir .

Bu arada KRAL markası  yeni havalı tüfek yapmis 1500 lira haftaya alıyorum sorana 3 bin verdim diyecem😀
Yere çakılana kadar kanatlarım olduğuna inanacağım

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #17 : 06 Mayıs 2016, 17:41:45 »
10 yıldır model ucak yapar uçururum ağzı acik hayranlıkla izleyenlerin fiyatını duyunca salak mısın dediğine defalarca şahit oldum.kamp isine gireyim tatilimi kamp yaparak geçireyim dedim oteller ne güne duruyor dediler.atv almak istedim o fiyata Şahin al yaz kıs binersin dediler.bu okçuluk sanirim Bicak sevenlerin ortak merakı okçuluk yapmak istedim başlamadan bitti.motosikletim var simdi artist mısın derler diye gunluk kıyafetlerle biniyorum ceketi pantolonu ayakkabısı ayri bunun diyemiyorum.rubik küpüne merak saldım.onu bile eline alıp yapamayınca bos adam isi bu dediler.

Size bıçaklar Hakkında eleştiri yapan kişiye siz hangi hobiyi yapiyorsunuz ne önerirsiniz diye sormak lazım . Hemde en entel tavrınizla sormalisiniz ben baska turlu açıklamayı cok denedim yapamadım.baska bir hobisi olan bu soruyu sormaz cunku hobi neden yapılır bilir .

Bu arada KRAL markası  yeni havalı tüfek yapmis 1500 lira haftaya alıyorum sorana 3 bin verdim diyecem😀
havalı tüfeklerı kendımı bıldım bılelı kullanırım yerlı üretim olarak sadece hatsan aldım diğer markalarıda kullandım ama hatsan benım gozumde efsane kralın ne gıbı farklılıkları var
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #18 : 06 Mayıs 2016, 17:48:43 »
Benim daha once kullandığım havalı tüfekler kurmalı olanlardı ilk kez pcp alacağım kral puncher maxi yi inceledim.200 metrede 2,5 lt siseyi vuruyorlar.tabii uygun pellet ile .atisa gore basıncını ayarlayabiliyorsunuz 5 kademeli basınç ayarı var mesafeye ve Pelletin cinsine gore basınç ayarı  yapabiliyorsunuz

Alemencik

• **
  • 76
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2016, 17:49:26 »
Düzeltiyorum sise 5 lt