Bıçak Sanatı - Forum

bıçak sanatı Ankara

Ali Yiğit Özkan

• *
  • 1294
  • Meslek: Tıp Yayıncılığı
  • Yer: Antalya
Ynt: bıçak sanatı Ankara
« Yanıtla #80 : 07 Şubat 2016, 00:52:08 »
Antalya'da etkinlik fikri çok heyecan verici. Sefa abi böyle bir organizasyon olursa ben dahil tüm Antalya ekibi canla başla çalışır güzel, unutulmaz bir buluşma organize eder gibi geliyor :)

Konu trollendi ciddi ciddi :) Başka bir başlık falan mı açsak ?

« Yanıtla #81 : 07 Şubat 2016, 00:56:45 »
Tamamdır başka başlık açalım, hadi dağılın burdan,  dükkanın önünü kapatmayalım  ;)

ee

• **
  • 60
  • erkut 49 yaş
  • Meslek: Memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #82 : 07 Şubat 2016, 12:40:40 »
Görevim nedeni ile ankara dışındaydım.gelişmeleri takip ettim yetişmek için can attım fakat olmadı.özellikle mersinde tanıştığım ömer efe gibi beyefendi bir dostumuzun ta mersinden çıkıp gelmesi bile buluşmanın ehemmiyeti açısından beni kıskandırdı.sizlerle tanışmak elinizi sıkmak isterdim.inşallah bir dahaki sefere.buluşmayı organize eden kardeşlerimize selam olsun ellerinize sağlık.

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #83 : 07 Şubat 2016, 13:46:26 »
Allah muhabbetinizi arttirsin ustalar
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #84 : 07 Şubat 2016, 14:38:30 »
Herkesin ayağına saglik

ahayaloglu

• 379
  • Ahmet / 1961 / B rh +
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #85 : 07 Şubat 2016, 14:45:03 »
Çok güzel bir ortam oldu. Ev sahipliği yapan Murat ve Bulaycı ustalarıma ve katılan, ortamı renklendiren bütün ustalarıma teşekkürlerimi sunarım. Biz oldukça büyürüz.
You lie, we die.

İbrahim ACIBUCU

• *
  • 9
  • Meslek: Medikal Fizik Uzmanı
  • Yer: ÇUKUROVA-ADANA-TÜRKİYE
« Yanıtla #86 : 07 Şubat 2016, 15:59:36 »
Ellerinize ,emeğinize sağlık.İmrenerek okudum yazınızı.Hayırlı uğurlu olsun.Ben bu işe başlayalı daha birkaç hafta anca oldu fakat,hep istediğim bir faaliyetti.Adana'da da umarım birkaç girişimciyle böyle bir yer de bize kısmet olur.Rastgele....

selimerd

• *
  • 46
  • Meslek: BANKACI
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #87 : 07 Şubat 2016, 16:27:15 »
Bu güzel ortam için çok teşekkürler ankara için bulunmaz bir mekan olacağı  açık ve net belli oldu
ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.

omer.efe

• 398
  • Meslek: dreamer
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #88 : 07 Şubat 2016, 16:33:22 »
evsahipliğiniz güzel.. mekanınız güzel.. ee, sizler de güzel insanlarsınız..
hal böyle olunca çok büyük keyif aldık; mutlu olduk..
kapıdan giren her dostun selamına forumdaki rumuzuyla başlaması çok hoştu..
sizleri tanımaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum..
sanal ortamdan çıkıp ete kemiğe bürünen deliler olduk; güzel olduk..
ne fikirler, ne örnekler, ne projeler çıktı; bi bilseniz..

bu vesileyle..
misafirperverlikleri için Bülent Ağabey'e, Zafer Ağabey'e ve sevgili Murat'a çok teşekkür ediyorum..
en kısa zamanda Mersin'e bekliyorum; gelirken sıkı giyinmeyin.. gerek yok..  :2up

forester

• 307
  • Murat pekdemir-1975
  • Meslek: müzmin işsiz ...
« Yanıtla #89 : 07 Şubat 2016, 17:40:07 »
Bülent Abiye  ve Murat  kardeşime ben de teşekkür ederim , güzel düşünmüşler , güzel oldu .Daha da ilerler inşallah muhabbet .

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
« Yanıtla #90 : 07 Şubat 2016, 18:04:00 »
bütün arkadaşlara iyi dilekleri ve öğgüleri için çok teşekkür ederim ama fazla bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. İnanıyorumki bütün arkadaşlar fırsatları olduğunda çok daha iyisini gerçekleştirirler. Burada asıl önemli olan ziyaretimize gelip bizi onurlandıran arkadaşların olmasıydı onlar olmadan bu etkinliğin pek bir kıymeti harbisi olmazdı. Teşekkürler ve iyi akşamlar.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #91 : 07 Şubat 2016, 22:36:30 »
Bülent ve murat abilere bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederim gerçekten çok sıcak bir ortam vardı.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
« Yanıtla #92 : 07 Şubat 2016, 23:19:03 »
ufak çaplı Ankara tanışması olarak düşündüğümüz bu organizasyona ilgi gösteren özelden ve genelden güzel temennilerde bulunan ustalarım sayesinde cok keyfli bir hal aldı. inşallah bu buluşma işini yaza doğru geleneksel Ankara buluşmasına çeviririz  :) tekrardan bu güzel organizasyona katılan,özelden ve genelden mesaj atan, aramızda olmak isteyipde işleri dolayısıyla telefonlarıyla yanımızda olan tüm hobidaşlarımıza  sonsuz şükranlarımı sunuyorum.iyiki varınız..

bu başlık altından Bıçak sanatı Ankara grubunun yaptığı çalışmaları sizlerle paylaşmaya çalışacam....

veeee   bu başlığı takip eden tüm hobidaşlarıma zaman içinde ufak sürprizlerim olacak  :2up :2up :2up
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #93 : 08 Şubat 2016, 00:18:06 »
arkadaşlar fotofakileri soldan sağa isimlendirseniz süper olur arkadaşları tanımış oluruz

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
« Yanıtla #94 : 08 Şubat 2016, 00:43:26 »
arkadaşlar fotofakileri soldan sağa isimlendirseniz süper olur arkadaşları tanımış oluruz

isimleri hatırlasam yazacamda vallaha karıştırırım diye cok isim işine girmedim fark ettiysen :D :D

herkes kendini yazsa süper olur  :D
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #95 : 08 Şubat 2016, 09:18:22 »
İlk resimde soldan sağa doğru ayakta olan ilk üç kişi
Bulaycı abi
Murat can 66
Ömer efe

Ben son resimde arkası dönük olanım :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

adem42

• 647
« Yanıtla #96 : 08 Şubat 2016, 10:48:17 »
Benim için çok güzel bir etkinlik oldu. Ev sahiplerimize ve katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. İlk resimde en sağda ayakta duran ve elinde bardak olan da benim.

selimerd

• *
  • 46
  • Meslek: BANKACI
« Yanıtla #97 : 08 Şubat 2016, 14:58:48 »
3. resimde sağ başta oturan benım diğer resımlerde hep sırtım dönük
ne garip değil mi? Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru, sevmediğimiz insanın her doğrusunda bir yalan ararız.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #98 : 08 Şubat 2016, 15:15:58 »
böylesi bir organizasyon için hem ev sahiplerine hem de katılanlara kendi adıma teşekkür ediyorum. güzel dostluklar böyle perçinleniyor işte.

fakat, buluşma fotoğraflarına ekrandan bakmak çok can sıkıcıymış, insan başına gelmeden anlamıyor demek ki  :D
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
« Yanıtla #99 : 08 Şubat 2016, 20:23:01 »
başta bu buluşmayı   yapan murat  ve bülent abiye tşkler bir borç bilirim  çok  güzel mekan  olmuş sizleri tanımak benim için büyük bir keyifti ayrıca mekana  gelen arkadaşlarıda tanımak mutluluk vericiydi özellikle sohbet etme  şansı buldugum  ömer  efe   abimizi tanımak aycıca  ahayaloglu abimizi   tanımak sohbetleriyle bizleri aydınlatması ayrıca büyük bir şans büyük bir bilgi aktarımı idi çok  güzel sohbetler oldu o günü hiç unutmayacagım artı hasan bahcivan  kardeşimizlede tanıştık sohbet etmek mutluluk vericiydi burdan adı gecen  adı gecmeyen veya hatırlayamadıgım bir sürü arkadaş edindik mesela trt de çalışan bir abimiz vardı isimi unuttun  o yüzden böyle buluşmaların daha sık gerçekleşmesi dilegiyle diyelim burdan adı gecen gecmeyen herkese  selam olsun o buluşmayı hiç unutmayacagım