Bıçak Sanatı - Forum

KEMİK KIRAN II

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: KEMİK KIRAN II
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2016, 01:57:13 »
Eline sağlık Soytürk ustam bıçağ tam kaslı bir tasarım olmuş :) bu arada kemikler galiba senin yeni canavarın  :2up

Sağ olasın Burak kardeşim. Aynen Barut efendinin kemiği, henüz bu kalınlıktaki kemikleri kıramıyor. Ben de ona yardımcı oluyorum  :D :D :D Aslında videoyu çektikten sonra aklıma geldi Barut'un kemiği olduğunu belirtmek. Bir daha da uğraşmak istemedim ama sen yakalamışsın  :2up

:2up :2up :2up :2up :2up :2up :2up  ;D  ;)

Teşekkür ederim Rasim ustam :)

Karşısında durulacak bir bıçak değil  ??? bizede kemik sağlığı için beğenmek düşer  :2up

:D  :D  :D  Rica ederim, biz işin eğlencesindeyiz, sorun yok  ^-^

Öncelikle elinize sağlık.

O kadar darbeden sonra ağzının bozulmaması gerçekten iyi bunu sağlayan celiğin kendisimi yoksa sizin dövme ile kazandırdığınız bir özellik mi?

Çok teşekkür ederim. Aslında bu tartışma hala sonuca bağlanmış bir tartışma değil. Dövmeciler; çelik dövülerek sıkıştırıldığı için daha sağlam oluyor diyorlar. Talaşlı üreticiler ise dövmenin çeliğe hiç bir katkı sağlamadığını iddia ediyorlar. Bence kullandığım çeliğin bu işler için ideal bir çelik olması daha çok etken. Tabi suyunu ona göre vermek lazım.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2016, 09:39:55 »
eline sağlık Soytürk, sağlam bir bıçak olmuş. kabzada farklı malzeme denemen de bence yerinde bir karar. ellerin dert görmesin...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2016, 22:07:28 »
eline sağlık Soytürk, sağlam bir bıçak olmuş. kabzada farklı malzeme denemen de bence yerinde bir karar. ellerin dert görmesin...

Sağ olasın Emin, aslında cevizden vaz geçmezdim de bu malzemenin sentetik olması cezbetti beni. Birde bu malzemenin siyahını bulabilseydim gör o zaman  ;)

-HAN-

• 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #23 : 13 Ocak 2016, 23:34:58 »
Fiber kabze ile birlikte ful artı ful sapasağlam bir bıçak olmuş bu Soytürk ustam.. Ellerine, kollarına sağlık.. :2up
"Maksatların anası sabırdır"

Soytürk Dönmez

• 4198
« Yanıtla #24 : 13 Ocak 2016, 23:48:19 »
Fiber kabze ile birlikte ful artı ful sapasağlam bir bıçak olmuş bu Soytürk ustam.. Ellerine, kollarına sağlık.. :2up

Çok teşekkür ederim.