Elinize sağlık çok temiz çok güzel olmuş.
Orhan Bey ellerinize sağlık.
Eline sağlık, çok güzel olmuş.
Özenli güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Ölçülerini çok beğendim.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Tertemiz olmuş, ellerinize sağlık.
dostum elıne koluna saglık sahane bısey olmus masıf bant derken neyi kast ettın
Alıntı yapılan: suhamizrak - 06 Ocak 2016, 19:21:08Tertemiz olmuş, ellerinize sağlık. Teşekkürler.. Alıntı yapılan: Adem Tören - 06 Ocak 2016, 20:47:28dostum elıne koluna saglık sahane bısey olmus masıf bant derken neyi kast ettın ha işte duymak ıstedıgım buydu masıf bant dıyınce acaba bızım kullandıgımız bantmı dıye ıcıme kurt dustu dogruymus eywallah Teşekkürler.. Masif bant; mobilyacıların ütü ile suntalam kenarlarına yapıştırdıkları bant.. T
Com güzel ve temiz bir işçilik oolmuş çok beğendimAma benim teecigim tek parça oolması gizli kuyruk bana biraz ggüven vermiyor.Ancak tabiki bu zevk meselesi gerçekten modeli ve işçiliği çok hoşuma gitti
Orhan hocam açıklama için teşekkürler. yeri gelmişken yaptığınız mengeneyi de görmek isteriz
bende şu an bı kama uzerınde calısıyorum ısıl işlem ve ınce işcılıklerı kaldı suyunu verıcemde hangı yağı kullanacagım
Çok başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık. Benimde ençok sevdiğim tarz Bowie ve böyle modelleri....
Alıntı yapılan: emin albayrak - 06 Ocak 2016, 21:01:42Orhan hocam açıklama için teşekkürler. yeri gelmişken yaptığınız mengeneyi de görmek isteriz Elbette müsait bir zamanda fotoğraflayarak paylaşırm Emin ustam ..
Elinize sağlik gayet başarili bir çalişma olmuş
Eline sağlık çok güzel llmuş, boyutlarıda kullanışlı bi bıçak için ideal. Kabzenin şişkin bölümü biraz daha öndeni olmalıydı diye düşünüyorum, ama tam bilmiyorum.
Orhan hocam pratik ve çok işlevsel bir mengene olmuş gerçekten de. paylaştığınız için teşekkürler