Minyatür bowie olmuş, oldukça estetik ve amaçlandığı gibi Wheeler ustayı andırıyor. (Nick Wheeler hayranlığım dillere destandır )Balçaktan kabzedeki boğumun ortasına doğru iki yandan düz bir hat inse Harppon' a benzermiş kabze. Pim sanırım kullanılmadı?Bence bir tanede büyüğünden yapmak lazım, en az bunun kadar yakışıklı olacağını düşünüyorum
Orhan Ustam işte böyle harika kime olsa al sana bıçak diyebileceğimiz bir şey olmuş
Elinize sağlık Orhan bey çok güzel bir bowie olmuş
Ustam garika olmuş ne tevafuktur ki aynı modelin büyüğünü de ben yaptım ama henüz ısıl işlem görmedi o yüzden çok hoşuma gitti hazır yapıyorken böyle güzel bir örnekle karşılaşmak
Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel
gerçekten çok temiz bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. bu kabza modelini ben de denemek istiyorum bir ara fakat daha kısmet olmadı. ne gibi zorluklar yaşadınız kabzayı yaparken? yoksa çok kolay mı oldu
Ne kadar temiz ve güzel olmuş biraz küçük olması da bence daha hoş, Bowie ler çok büyük oluyor, bu en azından her zaman kullanılabilir. Ellerine kollarına sağlık, gerçekten çok özenli çalışmışsın .