merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır aklımda olan bir konudur bu, çalışma ortamlarımızın fotoğraflarını paylaşmak. bu hem çalışma alanının organize edilmesi için ipuçları sağlayacaktır, hem kısıtlı imkanlar dahilinde neler yapılabileceğini gösterecektir. ve bu başlık altında pratikte işlerimizi kolaylaştıran aparatlardan, icatlardan da bahsedebiliriz.
Selamlar,
benim için de incelemesi en zevkli alanlardan biri atölyeler.

En dağınık hali bu değil tabii ki, en toplu hali de değil. Genelde halim kaldıysa çalışma sonrası 1-2 dakika kadar toplamaya çalışıyorum.
Eskiden odunluktu burası, tavan 190 cm, pencerelerde cam yok.
Pencerenin dışında duran elektrik süpürgesinin uzatma hortumu olan 1 parmak su borusu geçiyor tepeden.
Koltuğun üzerindeki pösteki spiral kullanırken önlüğüm oluyor.
Sabit duran 115'lik yuvarlak zımpara; motoru yanık bir spiral ve matkap birleşimi.
Alttaki meneviş fırını soğuk günlerde biraz ısınmak için kullanıyorum.
Girişte arkada duran matkaba bağlı (tekerlekli düzenek üzerindeki) yeşil macunlu deri kayışla bilemenin son işlemini yapıyorum.
Taner ustanın eğeleme rampasını elektriksiz günler için saklıyorum. (prepp)
Kutu veya torbada olduğu için görünmeyenler:
Maske, usb büyüteç için netbook bilgisayar, torbaya sarılı vaketa deri, dışarda tekerlekli çim kesme makinasından bozma bant zımpara, kullanacağım zaman dışarıda kurduğum ytong aygaz fırın, alttaki suntanın arkasında da kabzalık ağaçlar.
Son olarak yangın önlemi olarak birer kova kül , kum ve su var girişte.