oo ustam şahane konu bence atölyede koşulları zorlayıp zımpara makinesini ayrı bir bölüme almak çok önemli hem ses toz olayı bitiyor..
İbretlik paylaşim yapayim gecen çalisma masasinda uzerinde calistigim bicagi kaybettim bulmam 2 gün sürdü
Alıntı yapılan: mehmet&renas - 04 Ocak 2016, 23:17:22oo ustam şahane konu bence atölyede koşulları zorlayıp zımpara makinesini ayrı bir bölüme almak çok önemli hem ses toz olayı bitiyor..Şu sıtalar bunu planlamaktayım. Öbür türlü toz hiiç birmiyor. Elbette birde toz emme sistemi şart, yalnız nasıl yapılır hiç bilmiyorum
Alıntı yapılan: Hasan BAHCİVAN - 04 Ocak 2016, 23:31:25Alıntı yapılan: mehmet&renas - 04 Ocak 2016, 23:17:22oo ustam şahane konu bence atölyede koşulları zorlayıp zımpara makinesini ayrı bir bölüme almak çok önemli hem ses toz olayı bitiyor..Şu sıtalar bunu planlamaktayım. Öbür türlü toz hiiç birmiyor. Elbette birde toz emme sistemi şart, yalnız nasıl yapılır hiç bilmiyorum hasan abi biraz beklersen benim sistem biticek yakında belki yardımı olur