Bıçak Sanatı - Forum

yurt dışından çakı bıçak??

doctore

• 203
  • Yer: kayseri
yurt dışından çakı bıçak??
« : 03 Ocak 2016, 17:50:00 »
sorunsuz alışveriş yapabileceğimiz en sağlamları hangileridir ?çoğunun türkiye ye kargosu yok..bu konuda tecrübeli arkadaşların yorum ve tavsiyelerini bekliyorum..

meminaydin

• *
  • 16
  • Meslek: Bilgisayar Mühendisi
  • Yer: KONYA
Ynt: yurt dışından çakı bıçak??
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2016, 23:01:00 »
https://www.dictum.com/ 'dan alabilirsin. Güvenilir bir yerdir.

Selimwho

• **
  • 82
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2016, 23:06:09 »
benim akrabalarım amerika tarafında yaşadığından ondan istiyorum çok daha ucuza geliyor.
Biz günahkara değil günaha karşıyız ~ Bediüzzaman Said Nursi

furkan

• *
  • 40
  • Yer: Türkiye
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2016, 15:20:33 »
benim akrabalarım amerika tarafında yaşadığından ondan istiyorum çok daha ucuza geliyor.

Konuyu açan beyefendinin yurtdışında yaşayan akrabası olsa idi aklına bu seçenek gelirdi zaten diye düşünüyorum.

rocknsk8

• *
  • 10
  • Meslek: Makine mühendisi
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2016, 00:00:28 »
Merhabalar, yaklaşık iki senedir Ebay ve Aliexpress üzerinden 200 e yakın ürün getirdim çeşitli kategorilerde iki ürünüm takıldı sadece gümrüğe, bir tanesi deri motorsiklet eldiveni 25 dolara 2.6TLvergi kesildi, ötekisi ise bisiklet ayakkabısıydı oda 25 dolardı ona da 60 kuruş kesilmiş , muhtemelen evrak masraflarına kesildi, geçen hafta iki adet saatim geldisorunsuz bir şekilde gümrüksüz elime ulaştılar ebay ürünleri ağırlıklı olarak Avusturalya dan geliyor ve paypal güvencesi var gelmeyen ürünlerimden bu güne kadar sıkıntı yaşamadım bir iki güne para iadesinde bulundular bizim bazı kesimlerdeki kendi vatandaşlarımızdan daha düzgün çalışıyorlar 0.3 doları bile iade ettiler

Siparişlerimde iki üç adet uzunluğu 15 cm i geçmeyen çakı ve bıçakta mevcuttu biraz uzun süresede gelmesi sorunsuz ulaştı elime 
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2016, 00:02:33 Gönderen: rocknsk8 »

ZENON

• **
  • 89
  • Meslek: jeoloji mühendisi
  • Yer: Hakkari
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2016, 00:03:12 »

Konuyu açan beyefendinin yurtdışında yaşayan akrabası olsa idi aklına bu seçenek gelirdi zaten diye düşünüyorum.

Böyle bir üsluba gerek olduğunuda ben zannetmiyorum
Bilmek anlamak yetmez ben yapmanın aciliyetine inanırım!

bicakcisolingen

• *
  • 9
  • Meslek: bicakci
  • Yer: almanya solingen
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2016, 03:12:13 »
Selam kardeşim yurt dışında sorunsuz alışveriş benim bıçagı kendim getiriyorum yeterki sen alacagın bıçak türünü söyle izine gelirken ne çeşit bıçak istersen getiririm saygılar.

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2017, 22:45:15 »
Selam kardeşim yurt dışında sorunsuz alışveriş benim bıçagı kendim getiriyorum yeterki sen alacagın bıçak türünü söyle izine gelirken ne çeşit bıçak istersen getiririm saygılar.

bende istesem yardımcı olurmusun türkiyeye geleceğine yakın zamanda bildirirsen sevinirim
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Sener

• *
  • 2
  • Meslek: makina montoru
  • Yer: bursa
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2017, 23:01:04 »
Arkadaşlar elimde orijinal Nepal bıçağı var khukuri ama bunlar hakkında fazla bilgim yok yardımcı olabilecek varmı?