Bıçak Sanatı - Forum

yeniler....

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
yeniler....
« : 29 Aralık 2015, 00:56:00 »
bu ara uğraştıklarım arkadaşlar beğenirsiniz umarım..

1. 
çelik   : 4116
kabza : kütahya buluşmasında emin abinin hediyesi ceviz.
balçak: aliminyum

2.

çelik  : 4110
kabza: venge
pimler paslanmaz

3. kiridashi
namluyu karartmak istedim  nitrik asitte 5 6 saat demir clorürde 1 gün tuttum ama ancak bukadar karardı sonra taş yıkama yaptım :-\

çelik    : 4116
kabza  : zeytin

bunlarda nacizhane atölyemin resimleri

şöyle  bi köşeye ısıl işlem fırını bir köşeyede şerit testere koydummu tamamdır heralde bana yer kalmıcak bu seferde :))

Ynt: yeniler....
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2015, 01:51:29 »
Bıçaklar kesinlikle çok güzel olmuş, şaşılacak derecede titizsin  :2up atelye gayet geniş bence, ama en çok kağıt havlu hoşuma gitti  ;) Erdoğan, o tavanı filan izole etmezsen yazın işin zor olacak gibi ::)

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2015, 08:47:11 »
Ellerinize emeğinize sağlık bıçaklarda atölyede  süper Erdoğan bey  :2up :2up :2up

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2015, 09:21:32 »
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar atölyede çok iyi gözüküyor.
Ünye

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2015, 09:29:13 »
ellerine sağlık Erdoğan, bıçakları çok temiz çalışıyorsun. fotoğrafları daha iyi bir ışık ortamında çeksen, eminim bıçaklar kendilerini daha net gösterecekler. özellikle kiridaşiyi çok sevdim ben, çok zarif olmuş. karartma uygulamasından aklındaki sonucu alabilseydin bence çok daha muhteşem olurdu.

atelye ortamın da çok güzel ve yeterli bence. en azından benimkinden daha geniş ve kullanışlı. kağıt havlu ve zımpara saklama yöntemini ben de tuttum. tekrar ellerine sağlık.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2015, 10:29:33 »
Erdoğan, çok güzel çalışmalar. Harika gidiyorsun.  :2up  :2up

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2015, 10:37:33 »
Çıkan işlerde, atölyede çok iyi elinize sağlık.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2015, 10:41:20 »
bıçaklar gerçekten çok hoş...her yerinde ince işçiliği ve titizliğinizi görmek mümkün.kridaşhinin sapında kullanılan zeytinin hayranlık uyandıracak derecede güzel desenleri var.MaşAllah ellerinize kollarınıza sağlık.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2015, 10:47:02 »
Kardeşim çok güzel çalışmışsın. Tebrik ediyorum. İkinci bıçağına liner de koysaydın yanardı ama yine bile harikalar.Evet Sefa abi çatı konusunda haklı :) acı kendine biraz. Atölye güzel dön dön çalış koltukta sakın kaldırma mabadı :-) Valla Mekan hoşuma gitti .Güzel çalışmalar diliyorum kardeşim.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 10:50:13 Gönderen: Aykut Yaren »

mehmet dülcek

• 3208
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2015, 10:59:27 »
erdoğan şahane işler eline sağlık

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2015, 11:48:06 »
Çok temiz işler elinize sağlık üstat
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #11 : 29 Aralık 2015, 12:40:08 »
Bıçaklar kesinlikle çok güzel olmuş, şaşılacak derecede titizsin  :2up atelye gayet geniş bence, ama en çok kağıt havlu hoşuma gitti  ;) Erdoğan, o tavanı filan izole etmezsen yazın işin zor olacak gibi ::)

çok teşekkürler sefa hocam..  çatı işi benimde canımı çok sıkıyo yazın gündüz çalışılmıyo kışınsa gece :)))

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #12 : 29 Aralık 2015, 12:44:00 »
ellerine sağlık Erdoğan, bıçakları çok temiz çalışıyorsun. fotoğrafları daha iyi bir ışık ortamında çeksen, eminim bıçaklar kendilerini daha net gösterecekler. özellikle kiridaşiyi çok sevdim ben, çok zarif olmuş. karartma uygulamasından aklındaki sonucu alabilseydin bence çok daha muhteşem olurdu.

atelye ortamın da çok güzel ve yeterli bence. en azından benimkinden daha geniş ve kullanışlı. kağıt havlu ve zımpara saklama yöntemini ben de tuttum. tekrar ellerine sağlık.

çok saol emin abi..  zımpara işi aklımdaydı hep nasıl yapsam diye sonra bu iş aklıma geldi eski pc masasını çevirdim zımparaları koyduğum yer klavye çekmecesi etrafını mdf ile donüp içini çekmece bölümleyiciyle böldüm kullanışlı oldu şimdi uğraşmıyorum perdah yaparken :) fotoğraflara gelince valla abi naptıysam daha aydınlık yapamadım galiba benim makina dandik 8)

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #13 : 29 Aralık 2015, 12:51:35 »
Ellerinize emeğinize sağlık bıçaklarda atölyede  süper Erdoğan bey  :2up :2up :2up

çok teşekkürler rasim ustam öğreniyorum diyelim :)

Çok temiz işler elinize sağlık üstat

teşekkürler Hasan hocam.

erdoğan şahane işler eline sağlık

teşekkürler mehmet asta..

bıçaklar gerçekten çok hoş...her yerinde ince işçiliği ve titizliğinizi görmek mümkün.kridaşhinin sapında kullanılan zeytinin hayranlık uyandıracak derecede güzel desenleri var.MaşAllah ellerinize kollarınıza sağlık.Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

teşekkür ederim.

Erdoğan, çok güzel çalışmalar. Harika gidiyorsun.  :2up  :2up

saolasın metin abi.

Çıkan işlerde, atölyede çok iyi elinize sağlık.

teşekkürler kardeşim.

Kardeşim çok güzel çalışmışsın. Tebrik ediyorum. İkinci bıçağına liner de koysaydın yanardı ama yine bile harikalar.Evet Sefa abi çatı konusunda haklı :) acı kendine biraz. Atölye güzel dön dön çalış koltukta sakın kaldırma mabadı :-) Valla Mekan hoşuma gitti .Güzel çalışmalar diliyorum kardeşim.

eyvallah aykut abi çok saol. abi bu liner çok sıkıntılı malzeme ufak yerlerde bulunmuyo bakalım hafta sonu izmire gidecem ordan bişeyler almaya çalışacam.

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2015, 12:58:29 »

eyvallah aykut abi çok saol. abi bu liner çok sıkıntılı malzeme ufak yerlerde bulunmuyo bakalım hafta sonu izmire gidecem ordan bişeyler almaya çalışacam.

Erdoğan, İzmir'e gelince beni ara sana biraz liner vereyim.  8)

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2015, 13:33:15 »
yarın izmirdeyimm metin abi :)

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2015, 13:55:35 »
Hem atölye hem bıçaklar harika. Ellerinize sağlık.

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #17 : 29 Aralık 2015, 19:38:26 »
Bıçakların perdahı bana göre mükemmel olmuş elinize sağlık.

şerif gürcan

• 281
  • Meslek: tornacı
  • Yer: (Eses26) / Bandırma
« Yanıtla #18 : 29 Aralık 2015, 19:39:21 »
Bıçaklar harika elinize sağlık...  Benim bi atölyem bile yok... :'(

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2015, 19:53:53 »
elıne koluna saglık bıcaklar harıka ayrıca tıtız calısman da taktire şayen catı konusuna gelınce mdf satıcısına gıt 4 mm ınce mdf bızım dilimizde dolap arkalıgı al mekan kacmetre bılmıyorum ama 210 cm 170 cm plaka 15 tl bırazda gıneş enersıne konulan ızolasyondan al tavana cak bak keyfıne
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar