Bıçak Sanatı - Forum

Bowie

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
Bowie
« : 28 Aralık 2015, 21:59:15 »
Herkese hayırlı günler diliyorum.2015'in son bıçağı bu oldu.Bu sene böyle bitsin,2016 hep beraber bakarız  :2up
Çelik                      :Dövme Ray Çeliği (Karbon Çelik)
Toplam Boy          :39 cm
Namlu Boyu          :23.5 cm
Kabze Boyu          :15.5 cm (Ceviz Kabze)
Genişlik                 :4.5 cm
Kalınlık                  :5 mm
Kılıf                       :Vaketa - Sığır Derisi

« Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 22:03:59 Gönderen: Aykut Yaren »

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Bowie
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2015, 22:02:24 »
Aykut Abi bu canavar gibi olmuş. Gerek namlu gerek kabze işçiliği mükemmel. Hamon olayınıda çözmüşsün daha ne olsun. Ellerine sağlık. :) :2up Kalınlığı kaç mm abi bunun??

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2015, 22:08:39 »
Aykut Abi bu canavar gibi olmuş. Gerek namlu gerek kabze işçiliği mükemmel. Hamon olayınıda çözmüşsün daha ne olsun. Ellerine sağlık. :) :2up Kalınlığı kaç mm abi bunun??
Tarık sağol kardeşim.Hep babacan birşey yapmak istiyordum.Yaptım,şimdi rahat uyuyorum:)Hamon güzel bir olay  :) Bu kabze modeli ciddi anlamda hoşuma gidiyordu.İlk defa denedim ve uzun kabze olmasına rağmen konforlu oldu.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2015, 22:44:59 »
Eline sağlık abi çok iyi olmuş.Rayda hamondamı çıkıyormuş.   ;D
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 23:13:23 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2015, 22:46:56 »
Güzel çalışma olmuş. :2up

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2015, 23:13:33 »
Eline sağlık abi çok iyi olmuş.Rayda hamondamı çıkıyormuş.  :D
Paket halinde abonelik  ;) Rayın her yerinden çıkmıyor ama köklere doğru :D Sağol Osman kardeşim  :2up

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2015, 23:14:17 »
Güzel çalışma olmuş. :2up
Teşekkürler Ali bey.

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2015, 23:25:00 »
bıçağınız çok güzel sapdaki işçiliğiniz çok güzel kılıfınız cok güzel...ustalarımız varsa bir şey söyleyeceklerdir.amatör gözlerle ben cok beğendim.ellerinize sağlık.çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum...
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2015, 23:39:04 »
bıçağınız çok güzel sapdaki işçiliğiniz çok güzel kılıfınız cok güzel...ustalarımız varsa bir şey söyleyeceklerdir.amatör gözlerle ben cok beğendim.ellerinize sağlık.çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum...
Murat bey çok teşekkür ederim.Ustalarımız ne söylerse başımız üstüne.En azından eksiklerimizi görme imkanımız oluyor böylelikle  :2up

« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2015, 23:39:55 »
Klasik Bowie lerden çok daha güzel bir form olmuş doğrusu. Sap ve namlu uyumu gerçekten müthiş , kılıfa bir şey demek zaten olanaksız  ;) Aykut, kısaca çok güzel bir bıçak yapmışsın, ellerin kolların dert görmesin.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2015, 23:45:00 »
Harika :) elinize sağlık.
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2015, 23:51:54 »
Klasik Bowie lerden çok daha güzel bir form olmuş doğrusu. Sap ve namlu uyumu gerçekten müthiş , kılıfa bir şey demek zaten olanaksız  ;) Aykut, kısaca çok güzel bir bıçak yapmışsın, ellerin kolların dert görmesin.
Sefa abi çok teşekkür ederim.Paracord eksik kaldı bi denk getiremedim  :2up .Abi kılıf bıçaktan daha mı çok uğraştırıyor diye düşünmeye başladım bu aralar  ;D

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2015, 23:52:33 »
Harika :) elinize sağlık.
Hasan hocam teşekkür ederim  :)

« Yanıtla #13 : 28 Aralık 2015, 23:55:05 »
Sefa abi çok teşekkür ederim.Paracord eksik kaldı bi denk getiremedim  :2up .Abi kılıf bıçaktan daha mı çok uğraştırıyor diye düşünmeye başladım bu aralar  ;D
Ben tüm aralar aynısını düşünüyorum  :)) Paracord yok mu Sende   8) yeşil olur mu veya turuncu  ;)

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #14 : 28 Aralık 2015, 23:57:47 »
aaboooowwiee ler çok hoş oluyo abi ya 8) benim tarzım diyebilirim aslında salladınmı geri gelmeyen cinsten ;) eline sağlık 10 numara

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #15 : 28 Aralık 2015, 23:59:51 »
Ben tüm aralar aynısını düşünüyorum  :)) Paracord yok mu Sende   8) yeşil olur mu veya turuncu  ;)

be kardeşim senin kılıflar uğraştırmıycak gibi deilki hep değişik şekiller  :2up

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2015, 10:17:05 »
Bıçağa başlarken kılıfı düşünmüyorum sonra tıkanıp kalıyorum  ;D Yalnız benim için bak yeşil yeşil ,nerden geldi bu şarkı aklıma şimdi ::)  ;D

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #17 : 29 Aralık 2015, 10:24:57 »
aaboooowwiee ler çok hoş oluyo abi ya 8) benim tarzım diyebilirim aslında salladınmı geri gelmeyen cinsten ;) eline sağlık 10 numara
Evet çok hoş oluyorlar tek sıkıntı metrekare açısından iki bıçaklı yer kapılıyorlar ( tabi çalışma alanı) ;) kılıf da değişik çalışma derilerin beni kaybetmesinden kaynaklanıyor sanırım. Deri be ahşabı çok seviyorum kullanmayı.Elimde olsa tüm yaşam alanımın parçası olurlar diyebilirim.

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #18 : 29 Aralık 2015, 10:28:32 »
İri ama zarif bir bowie. Eline sağlık Aykut Usta. Kabzanın şıklığı bir başka olmuş.

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2015, 10:57:29 »
Eline saglık ustam güven verici bir bıçak olmuş. Bu arada mühimmatta hep kalite maşallah
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...