Katmanlar güzel görünüyor, bıçak yine bilindik kalite ama bu beş kat olunca Sanmai oluyor mu bundan çok emin değilim Sanmaskus desek olacak neredeyse ellerine sağlık, Emin de güle güle kullansın
Alıntı yapılan: emin albayrak - 28 Aralık 2015, 09:04:59şu sıralar forumun en şanslı adamı benim galiba ellerine sağlık Soytürk, çok güzel olmuş. senin işçiliğinin tüm karakteristiğini taşıyor, tam istediğim gibi. kullandıkça da memnuniyetimin artacağına inanıyorum. ellerin dert görmesin... emin güle güle kullan gerçekten harika bir bıçak .soytürk ustanında eline sağlık
şu sıralar forumun en şanslı adamı benim galiba ellerine sağlık Soytürk, çok güzel olmuş. senin işçiliğinin tüm karakteristiğini taşıyor, tam istediğim gibi. kullandıkça da memnuniyetimin artacağına inanıyorum. ellerin dert görmesin...
Yine kendine has güzel bir çalışma olmuş Soytürk abi... Sefa ustanın Sanmascus tabiride cuk diye oturmuş.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 27 Aralık 2015, 21:52:59Katmanlar güzel görünüyor, bıçak yine bilindik kalite ama bu beş kat olunca Sanmai oluyor mu bundan çok emin değilim Sanmaskus desek olacak neredeyse ellerine sağlık, Emin de güle güle kullansın sanmakus sevdım bunu
Usta kusura kalmayasın.Kendi bıçaklarımızın derdine düştük arada kaçırmadan sanmascusu yakaladık.Enteresan bişey çıkmış ortaya yahu.Uç kısmın sivri değilde bu şekilde bir form olmasıda güzel olmuş.Ellerin dert görmesin.Bunu da denedin mi arabanın üstünde Emin Kardeşimize de hayırlı olsun bu arada.Güzel bi çalışma sahibi olmuş
Eline sağlik abi sanmascus ismide yakişmiş