Değerli forumdaşlarım,
Uzun zamandır, hem iş, hem kişisel seyahatlerim, hemde işlerimin yoğunluğundan foruma çok zaman ayıramadım ve bu konuyu ancak bu saatte açabildim.

Sizlerle daha önce birkaç eserini (
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=8269.msg168145#msg168145) paylaştığım bir ustamızın bana vermiş olduğu bir çalışma aşkıyla damascus çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Çoğul konuşuyorum çünkü tek başıma bu tecrübesizlikle bu işin altından çıkmamın imkanı yok. Benim forumdan öğrendiğim kadar bilgimle ve ustamızın da tecrübeleriyle bir yola koyulduk.
Forum un avantajını burada daha net anladım. Uzun yıllardır baba mesleğini sürdüren ustamızla muhabbet esnasında forumdan öğrendiğim bazı bilgileri paylaştığımda bu bilgileri hayretle karşılaması beni ziyadesi ile mutlu etti.
Şimdilik antrenman olarak çalışmaktayız fakat yakında sahada olacağımızın da şimdiden bilgisini vereyim. Antrenmanlarımızı malzeme israfı yapmamak için şimdilik farklı hurda malzemeden karbon çelik kullanarak ilerliyoruz. Giderek çalışmalarımız dahada zevkli bir hal alıyor. Her çalışma bir öncekine göre daha da gelişme gösteriyor ve mutlu oluyoruz.
Zaman bulabildikçe bu çalışmalarımızı sizlerle paylaşmaya ve
o değerli yorumlarınızı almaya çalışacağım (tabiki sizlerde esirgemezseniz). Fotoğrafları aşağıda sizlerle paylaşıyorum...
Saygılarımla.