Kusura bakmayın, yazmayacağım dedim de...
Şöyle bir ayna tutayım sana.
Komik olmayın demişsin ya;
Aslında komik olan ne biliyor musun?
Bu mesajı yazdıktan sonra
''Siz ortaya 2 taş koyun, ben 1 taş koyayım, derken o, derken bu derken de güzel bir duvar inşa etmiş olalım, doğru ve gelişen bilgiyle''
ve burada bu güne kadar bir taş bile koymadığını kabul ettikten sonra
4 yıldır foruma üye olup hakkaten gerektiği kadar bilgi paylaşımı yapmadıysam da doğrudur derim bu da benm hatam, belki üstün körü yaklaşan tecrübe körü çok olur diyedir, belki de üşendiğim içindir. Hatam budur inkar etmiyorum.
Hala bilgiyi paylaşalım demen ! ...
Madem bilgiyi paylaşacaktın bunca zamandır neredeydin? demek mi suç.
Bir süredir ısıl işlemle ilgili pek çok konu açıldı ve bir şeyler söylendi, o zaman neredeydin de şimdi bu gün ortaya çıktın. Saf değiliz.!
Bizler hep buradayız ve bildiğimizi aktarmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de ben oldum havasında olmamaya özen göstereceğiz.
Senin aksine.
Ayna tutayım demiştim ya, kusura bakma ama dışarıdan aynen böyle görünüyorsun, belkide çok "tecrübe körü" olduğum içindir.
Yazdığımda ters yada çelişen bişey yok ki, dedim gibi üstün körü yaklaşımlardan yada üşengeçliğimden bir şey yazmadım bu hatam dedim mi EVET.
Üstüne de bundan sonrasına yapalım dememde ki ve de algılayamamakta ki sıkıntı ne anlamadım.
Nesini anlamıyorsun, bundan sonrasına yapalım demişim, idrak etmemişsin durumu,
Herşeyi geçiyorum, ısıl işlem konusunda daha önce bi kaç konu patlak verdi, izleyici olan sen müdahil olmadın ben girdim kavgalar ettim, ne düü belirsiz kimyasal üzerine 1 gr. laf çıkmadı oturup izlendi. Demek ki neymiş bazı konularda çizgiler aşılırsa müdahil oluyormuşum oturup izlemiyormuşum.
Madem birden ortaya çıkmışım o zaman neden siz ortaya çıkmadınız bunun üzerine konuşulurken ? sorarım...
2. si sana tecrübe körüsün dedim mi? hayır, ya benim yazdıklarımda bi sıkıntı var herkesin ekranın da farklı karakterde çıkıyor yada hakkaten anlatamıyorum durumu.
Gemisini yürüten kaptan sendromuna lüzum yok, insanlar bir şeyleri üzerinden atarsa hep beraber o taşları koyarız o yıkılmaz duvarı da inşa ederiz, benim düşüncem bu.
Vay bu olmaz vay biz böyleyiz vay biz bunu yaptık diye bir durum zaten yok ortada.
Şimdi tutulan aynayı biraz silelim ve kendimize öyle bakalım daha net görürüz.