güzel çalışma elinize sağlık.
Gayet güzel olmuş Tarık ustam eline sağlık.
Tarık abi ellerine sağlık, kabza her zamanki gibi ateş ediyor Abi zıpkın ipimi kullandın ben mi yanlış görüyorum?
Eline sağlık abi.
yine çok güzel bir çalışma, eline sağlık Tarık...
Her zamanki gibi çok temiz bir işçilik, ellerinize sağlık:)
Tarık ne yapıyorsun sen? Hani bant zımpara yapacaktın? Ellerine sağlık. İnsan usta olunca her şeyi yapabiliyor. Çok güzel işler bunlar.
Bu model çok güzel bir model tarık ustanın da işçilik on numara eline sağlık usta.
Usta eline sağlık işçiliğe zaten söylenecek söz yok ama form çok hoşuma gitti.xx
Siz ustalar böyle güzel bıçakları yayınladıktan sonra ben evde kendi yaptığımı yayınlıyamıyorum. Elinize sağlık daha önceki yaptıklarınız gibi çok güzel bir çalışma.
tarık ustam ellerine sağlık..cok güzel olmuş...çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
Tarık eline sağlık, çok güzel ve temiz bir çalışma olmuş
Güzel çalışma Tarık usta, ellerine sağlık. Kabzedeki kırmızı şerit nasıl yapılıyor ustam rica etsem anlatırmısın.
Ya arkadaş bir bıçak bu kadar mı güzel olur. Kabza rengi deseni ile namlusunun formu ile bir bütün güzel olmuş bu bıçak. Eline koluna emeğine sağlık.. Yalan olmasın biz forumda ki arkadaşlarımız bıçağa gönül verdiğimizden beğenebiliriz de bu işi bilmeyen birileri de bunu beğeniyosa Güzel güzeldir.tebrikler
Tarık ustam eline sağlıkçok güzel olmuşayrıca rikasso bölümünün olduğu gibi siyah bırakman cok güzel olmuş.bir gün bende denemek isterim