Çok güzel bir matkap.
70-80 yıllık bir aletle çalışmanın vereceği haz da farklı olur hani 
Daha kullanmak nasip olmadı en kısa zamanda İnşallah
abi güzel günlerde kullanın..çok güzel çok beğendim...
Sağ olasın Murat kardeşim
Maşallah! Bu ne güzellik böyle?
Eline sağlık, makyajı çok güzel yapmışsın. Yeniden canlanmış.
Sağ olasın Eylem daha iyileri sizlerin olsun
çok başarılı bir revizyon olmuş gördüğüm kadarıyla. hep doğru delikler açabilmen dileğiyle satırlarıma burada son veriyorum 
Teşekkür ederim Emin, İnşallah
Güle güle kullan ustam.
Çok teşekkür ederim
Kızdım kendime makyaj deyip bırakmışım. Alette bir çok mekanik iş de yapılmış halbuki.
Tabla delikleri gözümde o eski kollu matkapları getirdi. Onlarda hep delikler görürdüm. Bir çok matkapta sanki sarf malzemesi gibi kullanılmışlardı. Bunun tablasını adam edebilmen iyi olmuş.
Sütun eski halinde de oldukça temiz duruyor. Orjinal mi?
Mandren de sanki ilk fotoğraflarda da yeni gibi.
Evet sütun orjinal, fakat mandren yeni yani ben almadım üzerinde idi balansta olmayınca bu mandrenle yola devam kararı aldım
Hayırlı olsun ustam, Bana göre bu makina antika kabul edebileceğimiz özellikler gösteriyor. Ancak yeni bir çok makinaya taş çıkartır. İyi günlerde ve işlerde kullan ve kesinlikle elinden çıkarma derim.
Çok teşekkür ederim, daha iyisini bulmadığım sürece elimde çıkarma gibi bir hata yapar mıyım sence
Çok güzel restorasyon bunlar. Özellikle her şeyi çöpe atan tüketim toplumu olduğumuz şu günlerde.
Ellerine sağlık ustam.
Teşekkür ederim , böyle bir güzellik çöpe atılır mı hiç

Birde ruh var bu tip makinler de, yeni nesil gibi soğuk durmuyor
iyi günlerde kullan ustam.bu ihtiyar delikanlı senin çocuklarına bile hizmet eder

Çok teşekkür ederim, İnşallah çocuklar da heves ederde keyifle kullanırlar
Göz kamaştırıcı bir güzellik. 
Teşekkür ederim Metin
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın boya yaptıktan sonra kendine gelmiş.
Teşekkür ederim
Hani bunun kamuflaj deseni 
Yok buna yakışmazdı,bir de tarihi olması frenledi biraz, yoksa aklımdan geçmedi değil