Bıçak Sanatı - Forum

zeytin ve asma kökü

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
zeytin ve asma kökü
« : 06 Aralık 2015, 16:38:24 »
selamun aleykum abılerım ustalarım pazar tatılı deyıp enişteleri ziyarette gıttık kış olamasına ragmen asmalarda halla üzüm vardı heryer yeşil çimenlık zeytınlık uzum asmaları falan cok sordum zeytın varmı dıye cok dedı gıdıp baktık numune olarak ıkı parca bıseler aldım bakın bı işe yararmı

Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

captainmemo

• **
  • 83
  • El emeği ve göz nurunun değeri biçilmez.
    • hobi  bahcesi
  • Meslek: turizm ve eğitim
  • Yer: istanbul
Ynt: zeytin ve asma kökü
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2015, 18:56:18 »
selam, Yaşayan ve büyümesi mümkün zeytin ağaçlarını  bıçak sapı için sökmedin sanıyorum. Eğer öyle ise çok yazık olmuş derim. Hiç bir forumdaş da bu sökümü kabul etmez. sanırım. Mesleğinize bakılırsa bunları uygun ölçülerde kesip biçerek kurutmanız gerekiyor.

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2015, 19:43:30 »
selam, Yaşayan ve büyümesi mümkün zeytin ağaçlarını  bıçak sapı için sökmedin sanıyorum. Eğer öyle ise çok yazık olmuş derim. Hiç bir forumdaş da bu sökümü kabul etmez. sanırım. Mesleğinize bakılırsa bunları uygun ölçülerde kesip biçerek kurutmanız gerekiyor.
sadece  :D peygamber efendımız s.a.v bi hadisi şerifi var kiyametin koptugunu görsen dahi elindeki fidanı dik ben o kadar kuşun böceğin hakkını nasıl öderim hele kaldıkı bi sap için o ağaç kepçe ile kaldırılmıştı yerine başka ağaç ekecekleri için
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

captainmemo

• **
  • 83
  • El emeği ve göz nurunun değeri biçilmez.
    • hobi  bahcesi
  • Meslek: turizm ve eğitim
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2015, 21:56:24 »
SELAM,
yazdıklarınızdan farklı bir cevap zaten beklemiyordum.  Bu vesile ile Hz. s.a.v  ağaç ve yeşil için sözlerini  de kullandığımız için memnun oldum.