Bıçak Sanatı - Forum

örs

idris hacısüleymanoğlu

• *
  • 41
  • Yer: artvin borçka
örs
« : 15 Şubat 2011, 18:10:37 »
küçük bıçaklar ve el aletleri  için kullanabileceğim bir örs e ihtiyacım var.örs fiyatlarıda malum biraz pahalı.alternatif olarak ne kullanabilirim.tren raylarının kullanıldığını gördüm o kadar hurdacı gezmeme rağmen ne tren rayı ne de diğer örs olarak kullanılabilecek  muadillerden  bir parçaya rastlamadım.forumdaki arkadaşların önerileri nelerdir.

tarpoon

• 4739
Ynt: örs
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2011, 20:35:09 »
İdris bey etrafınızdakı hurdacıları ve dökümcülerı gezmenızı tavsıye ederım bazen cıkmaları bulunabılınıyor. 30 kg bırtane buldum fıyatı 180 tl dıyor enson çok temız. 50 kg bırtane daha buldum bır tarafına makasa kavıs vermek ıçın hafıf bır oyuık acılmış 250 denıyor ama pazarlıkla 200,e alınabılınır sanırım.  bırde varsa kamyon kasası veya makas tamırı yapan yerlere bakın derım..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

idris hacısüleymanoğlu

• *
  • 41
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2011, 22:39:08 »
taner bey o 50 lik örse talibim.ben size para göndersem o örsü bana gönderebilirmisiniz

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2011, 22:56:01 »
ıdrıs bey şu anda dınlenıyorum ve musaıt değiliım. ancak   bır muddet sonra resımlerını çeklerım sıze yollarım ok dersenız buradan bır otobus ıle anlaşıp yollamaya çalısırım tabı almak ıstersenız. olmaz ıse anlaşmalı bır kargo ıle yollarım.
bıraz beklemenız gerekecek.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

idris hacısüleymanoğlu

• *
  • 41
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2011, 23:18:11 »
teşekkür ederim taner bey siz ne zaman müsait olursanız bana burdan haber vermeniz yeterli cep telefonu kullanmadığımdan burdan haberleşelim.daha başka örsler düşerse 50 ve üstü ağırlıkta haber verirseniz sevinirim.