Kabzası hariç gayet güzel görünüyor.
Kabzayı da tamamladığınızda en iyi ilkler arasına bile girebilir.
Resim yanıltıyor olabilir, ağız içbükey mi açıldı?
Yorumunuz için teşekkürler. Evet ağız iç bükey.
İlk iş için gayet güzel bence, fakat çeliğin t7 olması kötü, ben özellikle ısıl işlemin uygun yapılmadığı fikrindeyim nedense 
Yorumunuz için teşekkürler. Daha öncede çelik hakkında bir konu açmıştım. Biraz mecburiyetten oldu. Fakat Hafif amaçlar için yeterli olabileceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. Sertlik genelde 50-55 arası bir değerde çıkıyormuş. Ustanın diğer işleri de uzaktan pek fena değil gibi.
Eser kardeşim kabzede biraz daha özenli çalışırsan ,hatta profili kendin çıkarırsan çok daha iyisini yapabileceğine inanıyorum. Güzel günlerde kullan 
Teşekkürler Ömer abi. İnşallah uygun ortamı bulduğum zaman hepsini kendim yapacağım.
İşin uzmanı değilim ama bence ilk iş için gayet başarılı. Tebrik ederim.
Yorumunuz işin teşekkürler.
Elinize sağlık, İlk iş olarak bende başarılı buldum. Azim ve gayretinizi devam ettirin. Bol bol video izleyin ve fotograf bakarak zihninizi ve bilginizi geliştirebilirsiniz. Takıldığınız teknik konularda forum eşsiz bir kaynak olarak yardımcı olacaktır. Yeni bıçaklarinizi görmek umuduyla.
Yorumunuz için teşekkürler.
İlk bıçak için gayet başarılı, heleki içbükey ağızı da kendiniz açtıysanız.. Kabze formu üzerinde biraz daha özen size iyi işler çıkartıracaktır..
Yorumunuz için teşekkürler. Maalesef bıçakta sadece profil çizimi ve kabza bana aittir. Ağız açımını ben yapmadım.