tebrikler Tarık usta. yarışmada bırınci gelen bıçağa ödül olarak ondan daha düşük seviyede bır bıçak vermek biraz abes olmuş. ama yinede gönüllerinden kopmuş diyelim
Kardesim cok sevindim ve hak ettigin seyi aldigina inaniyorum bu ve bunun gibi senden daha cok guzel eserler gormek istiyoruz bu arada mozaik pimleri de kullanmayi unutma
Tebrikler Tarık.Çok güzel bir etkinlik olmuş, hakkıyla düzgün işler çıkartanları ödüllendirmek lazım
tebrik ederim..
Maşallah abi başarıların devamini dilerim...
Tebrikler Tarik başarilarini devamini diliyorum
tebrikler Tarık ustam
Tebrikler.
süpermiş tebrikederim , hediyesi bıçak değilde ev kullanıcıları için bant zımpara makinesi olsaydı bende kazansaydım
Tebrik ederim Tarık Usta,
Alıntı yapılan: Taner Salar - 17 Kasım 2015, 16:40:12tebrikler Tarık usta. yarışmada bırınci gelen bıçağa ödül olarak ondan daha düşük seviyede bır bıçak vermek biraz abes olmuş. ama yinede gönüllerinden kopmuş diyelim +1Tebrik ediyorum Tarık Ustam
Tebrikler kardeşim. gurur verici bir haber, maşallah diyeyim.
Tebrikler ustam, yaptığın en çirkin bıçak olsun inşallah
abi yeni üyeyim seni hiç tanımam ama mutluluğun gururun sevincin heyecanın fotoğraftaki gülüşünden belli oluyor nice başarılara. Bıçaklara hasta biri olarak yeni katıldığım bu forumda öğrenecek çok şey , tanışacak fikir alacak çok ustam var. Umarım bıçak yapma şansım olur ileride
Tarık abi tebrik ederim. Bence de senin yaptığın bıçak diğerinden açık ara daha güzel.